Idén nem az RTL Klubon lesz karácsonykor a Reszkessetek, betörők!

2017. december 14. - Jasinka Ádám

Pár hete még úgy tudtuk, hogy 2013 után ismét nem kerül képernyőre december 24-én este a karácsonyi időszak talán legkedveltebb filmje, a Reszkessetek, betörők!. Ma azonban bejelentették, hogy idén sincs karácsony Kevin nélkül, csak a rosszcsont fiú ezúttal nem az RTL Klub képernyőjén tesz keresztbe a betörőknek.

reszkessetek_betorok_tv2_2.jpg

Év elején már felröppentek olyan pletykák, hogy a TV2 megszerezte a Reszkessetek-filmek vetítési jogait, de akkor ezt az információt nem erősítették meg. Amikor elérhetővé vált az év utolsó előtti hetének RTL-es és TV2-s műsorterve, és nem szerepelt benne ez a karácsonyi klasszikus, érthető módon végigsöpört a hír a hazai sajtóban.

A TV2 viszont a ma kiadott sajtóanyagában egy különleges kisfilmmel vezette fel, hogy a Reszkessetek, betörők!-filmek náluk lesznek láthatóak. Az első rész december 24-én, a Sztárban sztár +1 kicsi ünnepi különkiadása után, 21.15-kor kezdődik majd a TV2-n, míg a Reszkessetek, betörők! - Elveszve New Yorkban december 25-én, hétfőn 20.35-től kerül képernyőre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.12.14. 20:23:11

Nagyon helyes, Culénál nincs karácsony Kevin nélkül!
süti beállítások módosítása