Három országos sorozatpremierrel indítja 2018-at a VIASAT3

2017. december 11. - Jasinka Ádám

A sorozatrajongók jövő év elején sem maradnak újdonságok nélkül, ugyanis a VIASAT3 rögtön három országos premierrel kezdi meg 2018-at. Érkezik egy vadonatúj vígjátéksorozat, egy többszörösen díjnyertes dramedy, valamint egy újabb szuperhősös széria is.

viasat3_premierek_2018_jan1.jpgSzeplőtelen Jane (fotó: VIASAT3)

A legelső premier a január 2-án, kedden 18.05-kor debütáló Szeplőtelen Jane (Jane the Virgin) lesz, melyben egy 25 éves lány történetét ismerhetjük meg. A sorozat műfaját tekintve szatirikus, romantikus komédia, alapját pedig egy telenovella adta. Jane gyerekként ígéretet tesz arra, hogy amíg oltár elé nem vezetik, megőrzi szüzességét. Egy rutin nőgyógyászati vizsgálat azonban balul sül el, és Jane-t mesterségesen megtermékenyítik. A sorozat minden hétköznap este látható lesz a VIASAT3 műsorán.

viasat3_premierek_2018_jan2.jpgJóapátok (fotó: CBS Television Network)

Szintén január 2-án indul a Jóapátok (Man with a Plan) című vígjátéksorozat. A VIASAT3-on jövőre minden hétköznap 19.00-tól új részekkel jelentkező komédia főszereplője a Jóbarátokból, a Joey-ból és a Sikersorozatból is ismert Matt LeBlanc. A történet főszereplője Adam, aki kénytelen átvenni feleségétől minden házimunkát és a gyerekneveléssel járó feladatokat, miután kedvese újra munkába állt. Adamnak pedig rá kell jönnie, hogy nagyobb kihívással áll szemben, mint gondolta.

A harmadik év eleji újdonság a január 16-án, kedden 21.00-kor bemutatkozó Marvel's Runaways lesz, mely nem feltétlenül nevezhető tipikus szuperhősös sorozatnak. A történet főszereplője hat tini, akik egy véletlen során rájönnek arra, hogy a szüleik nem csak az ő szemükben gonoszak, hanem ténylegesen is azok. A szülők egy bűnszövetkezet tagjai, a gyerekek pedig kénytelenek összefogni, hogy megállítsák a galád családtagokat.

További premierekért böngésszétek át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása