Karácsony előtt új részekkel tér vissza két TV2-s vetélkedő

2017. december 05. - Jasinka Ádám

Indulása után több mint egy hónappal, december közepén véget ér a TV2 utazós realityje, az Ázsia Expressz. A műsor, melyben hazai ismert embereknek kell számukra ismeretlen országokon keresztül utazniuk, korrekt nézettséget hoz a csatorna számára. Az évad azonban nemsokára véget ér, és ma kiderült, mit láthatunk majd helyette.

tv2_unnepimusor_50_vigyazat.jpgStohl Luca és Stohl András Az 50 milliós játszmában (fotó: TV2)

A TV2 az év utolsó előtti hetére visszahozza két kedvelt, bár ősszel kevésbé jól teljesítő műsorát. December 19-én 19.00-tól új részekkel jelentkezik a Tények mögött Az 50 milliós játszma. A Majka vezette élő adásokban ezúttal is versenybe szállnak ismert emberek, akik nyereményüket valamilyen jótékonysági szervezet számára ajánlják majd fel. Az 50 milliós játszma új részeiben láthatjuk többek között Kovács Patríciát, Dobó Katát, Stohl Andrást és a Kasszás Erzsiként ismertté vált Balázs Andreát is.

A vetélkedő mögött, szintén keddtől szombat estig lesz látható új adásokkal az Ördög Nóra vezette Vigyázat, gyerekkel vagyok!. A műsor legkülönlegesebb adása a karácsonyi lesz, ugyanis sztárvendégként fellép a spanyol énekes, Alvaro Soler, aki hatvan kisdiákkal együtt adja majd elő egyik leghíresebb dalát. Az ünnepi adás műsorvezetője Majka lesz, ugyanis Ördög Nórát ezúttal játékosként láthatjuk majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása