Nyerj páros belépőt a vadonatúj történelmi sorozat mozis vetítésére

2017. november 24. - Jasinka Ádám

December 8-án debütál az HBO műsorán a Templomos lovagokról szóló, rendkívül látványosnak ígérkező történelmi sorozat, a Templomosok. A széria első két epizódját néhányan azonban már november 30-án, exkluzív premier előtti vetítésen megnézhetik!

templomosok_nyeremenyjatek.jpg(fotó: HBO)

Az HBO jóvoltából kisorsolhatunk 5 (öt) darab páros belépőt a november 30-án, csütörtök 20 órakor kezdődő budapesti, mozis premier előtti vetítésre. A Templomosok első két részét eredeti nyelven, magyar felirattal vetítik majd. Ahhoz, hogy megnyerhessétek a páros belépők egyikét, nincs más dolgotok, mint velünk játszani!

Kérdés:

Mi a Templomosok sorozat eredeti, angol címe?

A helyes választ küldjétek a musorvizio@gmail.com-ra. Az email tárgyába pedig írjátok azt, hogy Templomosok. Segítséget ezen a linken találhattok.

A játékot november 26-án éjfélkor zárjuk, a nyerteseket pedig emailben értesítjük.

A Templomosok a hazai tévés premier előtt, már december 7-től felkerül az HBO GO-ra, a tévéadó online videós szolgáltatására, melyet akár a mai naptól fogva is kipróbálhattok, ugyanis az első hónap teljesen ingyenes és több mint 180 sorozatból válogathattok kedvetekre. További részletekért kattintsatok ide.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.11.24. 20:41:36

Egyszerű mint az egyszer egy és küldtem a választ ezerrel :)
süti beállítások módosítása