Október végén indul az RTL legújabb sorozata

2017. október 10. - Jasinka Ádám

Idén nyáron derült ki, hogy amellett, hogy forgatják a Válótársak és A mi kis falunk új évadait, az RTL Magyarország egy újabb, hazánkban ideáig talán egyedülálló projektbe is belevágott. Minden hétköznap este képernyőre kerülő szappanoperából és dokurealityből, hetente csak egyszer jelentkező fikciós sorozatból láthattunk már hazai készítésűt. Telenovellából azonban nem igazán.

A telenovellákat sokszor tévesen szappanoperákként emlegetik, miközben az egyik legérzékletesebb különbség a két műfaj között az, hogy előbbi korlátozott számú epizódból áll, míg utóbbit évekig, évtizedekig is elnyújthatják akár a teljes szereplőgárda lecserélésével. Az RTL Magyarország vadonatúj sorozata, az Oltári csajok egy 100 epizódos telenovella lesz, főszerepben három, Budapestre költöző vidéki lánnyal.

Az Oltári csajok első része október 28-án, 18.45-től kerül adásba az RTL Klubon, míg a folytatás október 30-tól az RTL2 nevű kábelcsatornára érkezik, ahol a sorozat minden hétköznap 20.30-tól lesz látható. Az új magyar telenovella főbb szereplőinek névsorát és a róluk készült fotógalériát ide kattintva nézhetitek meg.

Ha nem szeretnél lemaradni arról, mikor kezdődnek az új műsorok, és mikor folytatódnak kedvenc sorozataid, akkor kattints ide és böngészd át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása