Olyat tesz a TV2, amire talán senki se számított

2017. október 02. - Jasinka Ádám

Ma derült ki, hogy a TV2 vadonatúj vetélkedőjének, a Ninja Warrior első adása október 16-án, hétfő este, 19 órától kerül képernyőre. Ezzel a lépéssel hosszú idő (a pénteki The Voice, és a Sztárban sztár első évada) után újfent hétköznap este sugározza egyik, hétvégére beillő showműsorát a tévéadó. A Majka, Till Attila és Mádai Vivien vezetésével érkező produkció miatt októbertől merőben szokatlan műsorrendre vált a TV2.

tv2_oszimusorrend_oktober.jpg

Október 21-től ugyanis már szombat esténként is új részekkel jelentkezik az eddig csak és kizárólag hétköznap látható két TV2-s produkció, az Ördög Nóra vezette Vigyázat, gyerekkel vagyok!, és az október 9-től újfent élő adásokat hozó, Majka vezetésével folytatódó Az 50 milliós játszma. Az X-Faktor ellen így nem egy showműsort, hanem két, napi gameshow egy-egy részét állítja vetélytársnak a TV2.

Az ilyesfajta műsorrend azonban nem szokatlan annyira a tévécsatornától. Arra már korábban is volt példa, hogy a TV2 egy hétköznap esti műsorát hétvégén is képernyőre tűzze, emlékezzünk csak a pár éve nagy sikerrel futó Magánnyomozók című krimisorozatra, mely hétfőtől szombatig volt adásban. Az viszont figyelemre méltó, hogy október 16-tól kezdve minden nap láthatjuk Majkát a TV2 műsorán.

Október 16-tól kezdve így alakulnak majd a TV2 estéi:

Hétfő:
18:00: Tények
19:00: Ninja Warrior Hungary

Kedd-szombat:
18:00: Tények
19:00: Vigyázat, gyerekkel vagyok!
20:50: Az 50 milliós játszma

Vasárnap:
18:00: Tények
19:00: Sztárban sztár

Ha kíváncsi vagy arra, mikor indulnak itthon a legújabb műsorok és mikor folytatódnak a közkedvelt sorozatok, akkor kattints ide, és böngészd át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása