Bemutatjuk az Elif - A szeretet útján főbb szereplőit

2017. szeptember 04. - Jasinka Ádám

Szeptember 4-én, 15:25-kor indul az RTL Klubon az Elif - A szeretet útján című török sorozat, mely aztán jó sokáig lehet a tévécsatorna délutánjainak meghatározó pontja, ugyanis hazájában is naponta vetítik, így pedig mára több mint 500 epizód készült belőle.

Az Elif bár török sorozat, mégis picit hátrányból indul, ugyanis a szereplői közt nincs egy itthon igazán ismert színész sem. Ezért most megmutatjuk, hogy a történet elején kik lesznek azok a főbb alakok, akiknek az életét hétköznap délutánonként részről részre nyomon követhetjük majd. A sorozatról és magyar hangjairól ide kattintva megtalálhattok minden információt! A galériát a képre kattintva nyithatjátok meg.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, akkor lájkolj minket!

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gergely Gyalog 2018.05.25. 15:18:25

NAGYON SZERETJUK A SOROZATOKAT CSAK AZ A BAJUNK HOGY SOKAT SZUNETELTTIK UNNEPEK ES HETVEGEN MERT ITT KULFODON URESE AZOK A NAPOK AMIKOR NNCS MIT NEZNI SAJNOS A TOBBI FILMEKET MAR MINDENKINEK TELE A CIPJE

Oláh Imre Szilárd 2018.11.23. 22:43:29

Hány részből áll a sorozat? Tudja vakaki?? köszi
süti beállítások módosítása