A TV2 is megcsinálja a saját Éjjel-Nappal Budapestjét

2017. augusztus 14. - Jasinka Ádám

E héttől kezdve záporozni fognak a vadonatúj műsorokról szóló bejelentések, hiszen nemsokára elindul az év legfontosabb tévés időszaka, az ősz. A legelső hír pedig meg is érkezett, ugyanis most jelentette be a TV2, hogy SuperTV2 nevű kábelcsatornájukon augusztus végén egy vadonatúj, naponta jelentkező saját gyártású sorozatot indítanak.

csajokpasikbalaton3.jpg

A Csajok, pasik, Balaton címet viselő széria az előzetese alapján amatőr szereplőkkel készül, és hasonlóan az Éjjel-Nappal Budapesthez, ez is konstruált valóságot, azaz kitalált történetet mesél majd el. A sorozat legelső epizódja augusztus 28-án, 21 órától kerül adásba a SuperTV2-n és minden hétköznap este vadonatúj részekkel jelentkezik.

A Csajok, pasik, Balaton több, egymástól különálló történetet dolgoz fel, az események kiindulópontja viszont ugyanaz; a balatoni vakáció megkezdése.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: SuperTV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.08.14. 18:18:24

Úgy kellett már ez a sorozat, mint májbeteg embernek az alkohol.
Pozitívum viszont, hogy nem az anyacsatornán lesz.

Figy L M 1 ideYEeeah 2017.08.14. 22:44:40

Néphülyítésből sosem elég.

Pardes 2017.08.15. 09:08:53

Rosszul vagyok az ilyen kifejezésektől, hogy "konstruált valóság". Ezt eddig fikciónak, fiktív történetnek hívtuk. Mert az is. Attól, hogy valakik eljátszották, meg leforgatták, még nem lesz "valóság". Ennyi erővel a CGI is "valóság", mert hát létezik, ott van a vásznon.
süti beállítások módosítása