Szinkroninfó: Újra szól a Férjek gyöngye?

2017. augusztus 08. - Jasinka Ádám

Bár a Férjek gyöngyéből már tíz éve nem készült új epizód, hazánkban évek óta, talán szünet nélkül van képernyőn. Jelenleg több tévécsatorna is vetíti, így sokan elsősorban nem is a filmekből, hanem ebből a sorozatból ismerik Kevin Jamest, a rendszerint Adam Sandlerrel "haverkodó" színészt. Nemsokára viszont egy vadonatúj, saját nevével fémjelzett komédiában láthatjuk újra, ahová több régi ismerőse is beugrik majd.

lazitskevinszinkron3.jpg

A Lazíts, Kevin! egyik vendége az a Leah Remini lesz, aki majdnem tíz évig játszotta James feleségét a Férjek gyöngyében. Míg a képernyőn megtörténik a nagy találkozás, a szinkronban ez sajnos elmarad. Remini egykori magyar hangja, Juhász Judit ugyanis Ausztráliában él. De mivel a Férjek gyöngyében hárman is szinkronizálták a színésznőt, így a hozzá most felkért Németh Kriszta sem lehet majd szokatlan a nézők fülének.

Leah Reminit a Lazíts, Kevin! második évadában többször is látni fogjuk majd, mivel vendégből állandó szereplővé léptették elő, méghozzá az eddigi főszereplőnő, Erinn Hayes kárára. A Lazíts, Kevin! magyar hangjait ide kattintva böngészhetitek át.

Fotó: cbs.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása