Ők hárman vezetik a TV2 nagyszabású showműsorát

2017. július 05. - Jasinka Ádám

A napokban zajlik a TV2 legnagyobb szabású új műsorának, az Amerikában már több éve hatalmas népszerűséggel futó ügyességi vetélkedő, az izmokat igencsak próbára tevő Ninja Warrior hazai változatának forgatása.

A TV2-n ősszel induló show két műsorvezető-kommentátora Majka és Tilla lesznek, ők fogják a nézők számára tudósítani, hogy éppen mi is zajlik az akadálypályán. A pálya mellett, a versenyzőkkel és a családtagjaikkal azonban már nem ők, hanem egy harmadik műsorvezető, Mádai Vivien beszélget majd. Mádai az RTL Klubnál is dolgozott, de láthattuk a köztévénél is mielőtt tavaly ősszel a TV2-hez csatlakozott.

ninjawarrior_musorvezetok2.jpg

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrMatyee · http://amateurgirls.blog.hu 2017.07.16. 23:57:41

Mádai Vivien anno a VIVA zenecsatornán volt előszőr ugyanúgy ahogy Miskovics Marci és Istenes Bence. A '90-es évek vége felé amikor még a VIVA Z+ volt akkor ott kezdett
Lilu és Sebestyén Balázs is.

Jasinka Ádám 2017.07.17. 00:14:20

@MrMatyee: A többiekre emlékszem, még Iszak Eszterre is, de Mádai Vivienre nem. Köszi, javítom a cikket!
süti beállítások módosítása