Tízmillió forintot érnek az életkorok a TV2 új vetélkedőjében

2017. július 03. - Jasinka Ádám

Nemsokára egy vadonatúj gameshow műsorvezetőjeként láthatjuk viszont Kasza Tibort. Ő lesz ugyanis a házigazdája a TV2-n hamarosan elinduló Pénzt vagy éveket! nevű vetélkedőnek, amiben a játékosoknak azt kell megtippelniük, hogy az előttük álló személy hány éves is valójában.

penztvagyeveketkaszatiboro.jpg

A Pénzt vagy éveket! versenyzői ismert emberekből álló párok lesznek. Láthatjuk majd játszani Németh Kristófot és Csonka Andrást, Csobot Adélt és Istenes Lászlót és a legutóbbi Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő Pápai Jocit is. A főnyeremény 10 millió forint, ehhez pedig nem kell mást tenniük, mint helyesen megtippelni az eléjük álló hét ember életkorát.

Fotó: tv2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.07.03. 14:08:07

Ez komoly?
Mondjuk poénnak is gyenge lenne.

Jasinka Ádám 2017.07.03. 14:20:59

@desmondwallace: Én maximum egy showműsor pár perces szegmenseként tudnám elképzelni. Napiban szerintem nem fog működni, kereskedelmi egy órában meg aztán főleg nem, de láttunk már furcsa dolgokat.
süti beállítások módosítása