Két fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az RTL Klub sikersorozatába

2017. május 11. - Jasinka Ádám

Pár napja jelentette be a Media Hungary elnevezésű konferencián Fischer Gábor, a TV2 Csoport kábelcsatornáinak programigazgatója, hogy az idei évtől kezdve ők is beszállnak a saját gyártású heti sorozatok bizniszébe, méghozzá A mi kis falunkat is készítő ContentLAB & Factory egyik új fejlesztésével. Az új-zélandi alapokon nyugvó Korhatáros szerelem pedig kihatással lesz az RTL Klub egyik szériájára.

valotarsaktavozoszereplok.jpg

A TV2-re érkező új produkció főszereplőjét ugyanis az a Kovács Patrícia alakítja, aki a Válótársak eddigi két évadában Scherer Péter karakterének oldalán töltött be fontos szerepet. A Korhatáros szerelem másik állandó szereplőjét Dobó Kata játssza majd, akit pedig Stohl András és Lengyel Tamás figuráinak történetszálán láthattunk. Megkérdeztük az RTL Klubot, hogy ez a helyzet milyen hatással lesz új évadra:

Fontos kihangsúlyozni, hogy az RTL Klub sikersorozataiban független színészek, színésznők szerepelnek, akik az adott produkcióra szerződnek le. Patrícia és Kata fontos karakterei voltak a Válótársaknak, de akik nyomon követték a sorozatot tudják, hogy a szerepük a második évad végével lezárult, ezért velük nem is terveztünk a hamarosan készülő harmadik évadban. Köszönjük Patríciának és Katának az eddigi munkáját, a következő projektjeikhez is sok sikert kívánunk! - mondta Pécsi Norbert, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása