Újabb műsorváltozás a TV2-n! Ördög Nóra veszi át Tilla helyét

2017. április 21. - Jasinka Ádám

Április elején írtuk meg, hogy a TV2 ismét változtat a tavaszi kínálatán és pár rész után új idősávba pakolta vadonatúj vetélkedőjét, a Till Attila vezette Annyit ésszel, mint erővel!-t. A korábbinál később kezdődő műsor továbbra sem teljesíthet valami jól, ha májustól ki is kerül a TV2 kínálatából. Nagyon úgy fest, hogy május 4-én az utolsó adást láthatjuk ebből a műsorból.

tv2musorvaltozasordognora.jpg

A vetélkedő helyére azonban nem egy új produkció, hanem az Ördög Nóra vezette Vigyázat, gyerekkel vagyok! epizódjai kerülnek. Ez azt jelenti, hogy az eddig csak heti egyszer, szerda esténként jelentkező játékos talkshow május 8-tól 20:50-es kezdéssel a hét négy napján, hétfőtől csütörtökig képernyőn lesz. Ez a változás a késő esti sorozatokat nem érinti, azok továbbra is 22:10-kor kezdődnek majd.

Azt viszont egyelőre nem tudni, meddig lesz adásban a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, de gyaníthatóan a tervezettnél korábban elfogynak az epizódjai. Megkérdeztük a TV2-t, a válaszukkal frissítjük a cikket.

Fotó: tv2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PéSza2 2017.04.26. 18:43:04

érdekes lesz,hogy meddig tart a vigyázzat ygerekkel vagyok című műsor
süti beállítások módosítása