A hónap szinkronja: 2017. február

2017. március 05. - Jasinka Ádám

honapszinkronjacikkfejlec.png

Januárhoz képest ugyan csekélyebb volt a premierek száma, de az kétségtelen, hogy elég színes-széles palettáról választhattak azok, akik új sorozatba szerettek volna belekezdeni februárban. A sort egy orosz történelmi széria, a Katalin cárnő nyitotta, és egy szappanosabb, intrikákkal és titkokkal teli dráma, a Született szobalányok zárta. De nézhettünk katonai alakulatról, extrém képességű mutánsról, vámpírokról és Antikrisztusról szóló szériát is.

hszfejlec_3.png

Idehaza is bemutatták az új, amerikai sikersorozatot, a Rólunk szólt, benézhettünk az egyik Los Angeles-i kórház sürgősségi osztályára és elindult magyarul is az új 24. Brooke Shields virágboltból irányít nyomozóirodát, Markovics Tamás papás-babás kalandba keveredett, Nemes Takách Kata és Dévai Balázs pedig megmutatták, milyen is egy Gázos páros. Ismét a tiétek a terep. Melyik volt február havának legjobb sorozatszinkronja? Szavazni a TOVÁBB-ra kattintás után tudtok.

Korábbi szavazások és zárójelben a nyertesek: 2016. december (Mr. Robot), 2017. január (Amerika Huangjai)

honapszinkronja_3eredmeny2.png

A szavazást március 31-én éjfélkor lezártuk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása