Szinkroninfó: NCIS, A Grace klinika, Az indíték és a Tetthely

2017. február 28. - Jasinka Ádám

NCIS

A TV2 műsorán március 2-án debütál az NCIS 14. évada, amely jó pár változást hoz magával. A sorozatból az előző szezon végén kiszállt közkedvelt karaktert, DiNozzot két új szereplővel pótolták, így a magyar változat két új színésszel gazdagodott. Jennifer Esposito (Alex Quinn) magyar hangja a Zsaruvér után itt is Németh Kriszta lesz, míg Wilmer Valderrama (Nick Torres) a Különvéleményes hangját, Szatory Dávidot tartotta meg.

Remélhetőleg a két színész csatlakozása nem csak alkalmi társulás lesz. Az új évad kapcsán pedig egy szomorú cseréről is be kell számolnunk, ugyanis Szokolay Ottó egészségi állapota már nem teszi lehetővé, hogy tovább vigye Doki szerepét, ezért David McCallum magyar hangja a 14. évadtól Szélyes Imre lesz.

A Grace klinika

Az RTL Klubtól a TV2 veszi át A Grace klinika stafétabotját, és ők tűzik képernyőre a Prime-on a széria soron következő, tizedik etapját március 8-tól. Ehhez az évadhoz már a TV2 készítteti a magyar szinkront, így új stábhoz került a produkció. A magyar változat a Pannonia Dubbing Solutionsben készül Czobor Éva rendezésében, a magyar szöveget pedig Bán Tibor és Tóth Mátyás írják. A stúdió és tévéadók cseréjénél mindig kardinális kérdés, hogy kell-e hangot cserélni. A TV2-től megtudtuk, hogy csak egy szereplő, Dr. Catherine Avery szól majd új hangon, és Makay Andrea helyett Andresz Kati viszi tovább a karaktert.

Még több szinkronos infót a TOVÁBB-ra kattintva olvashattok.

Az indíték

Március 1-jén, 00:10-kor debütál a TV2-n Az indíték, a kanadai krimisorozat harmadik évada. A széria egyik főszereplőjét, Louis Ferreira alakítja, az ő hangja pedig Haás Vander Péter volt, aki sajnos idő közben elhunyt. Az új évadtól Oscar Vega nyomozót Jakab Csaba fogja szinkronizálni

Tetthely

Az RTL Klub március 4-én és 11-én este is bemutat egy-egy epizódot a legendás német tévéfilmsorozatból, a Tetthelyből. Ez most csak "egyszeri", különleges alkalom lesz, és azért két részt vetítenek, mert összefügg a két film története. A főszereplőt alakító Til Schweiger Széles Tamás hangján szól majd, a veszélyes bűnözőt megformáló Fahri Yardimot pedig Varga Rókus szinkronizálja. További magyar hangok: Luna Schweiger (Lenny) - Lamboni Anna, Stefanie Stappenbeck (Isabella) - Csonka Anikó, Tim Wilde (Petretti) - Jakab Csaba, Britta Hammelstein (Kallwey) - Bogdányi Titanilla, Arnd Klawitter (Avenbrook) - Seder Gábor, Erdal Yildiz (Firat) - Hegedűs Miklós, Edita Malovcic (Hanna) - Sallai Nóra.

Magyar szöveg: Balázs Csilla
Hangmérnök: Mendre János
Vágó: Horváth István
Gyártásvezető: Rába Ildikó
Szinkronrendező: Hidvégi Csaba
Stúdió: Syncom

Új szereposztások: Ku'damm 56Dr. ChanceA Young Doctor's NotebookHatalmas kis hazugságokMegborulvaVirágbolti rejtélyekA szultána (2. évad)

Forrás: TV2 és RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deny95 2017.03.01. 10:20:13

Catherine Avery nem gáz. Nem szerepelt még olyan sokat, és szerintem jobban is illik hozzá Andresz Kati. Féltem, hogy valamelyik főszereplőnél kell majd hangot cserélni.
Nem tudom, az évad végén érkező Ameliának megtartják-e majd Kovács Patríciát, aki eddig 2 részben, illetve a Doktor Addisonban szinkronizálta néhány epizódban.
süti beállítások módosítása