Az Antikrisztus és a 24 folytatása is a VIASAT6-ra érkezik

2017. február 02. - Jasinka Ádám

Január elején írtuk meg, hogy milyen színes, premierekben gazdag kínálattal készülnek az év első felére a Viasat adói. A legtöbb újdonságról azonban akkor még nem tudtuk, hogy pontosan mikor is debütálnak. Ma viszont kiderült, hogy a VIASAT6-ra, a férfias tévécsatornára érkező négy újdonság mikor is kerül képernyőre. A februári felhozatal alapján nem igen lehet majd okunk panaszra.

viasat6premier24.jpg

A premierek sorát a Gázos páros (You're the Worst) című vígjátéksorozat nyitja, amely február 20-án, 23:00-kor debütál dupla résszel a VIASAT6 műsorán. A hétfőtől péntekig, naponta két új epizóddal jelentkező szarkasztikus humorú sorozat két kibírhatatlan természetű fiatal párkapcsolatának kezdeti időszakát meséli el. A Gázos páros felvezetése minden nap másik sorozat lesz. Hétfő esténként tíztől az Egyszer volt, hol nem volt kerül adásba, míg csütörtökönként a Top Gear: A nagy kiruccanás adásait láthatjuk.

A többi napon viszont premier sorozatepizódokat élvezhetünk. Február 21-én, 22:00-kor debütál hazánkban a legendás akciósorozat, a 24 spinoffja. A Jack Bauer, és ezáltal Kiefer Sutherland nélkül készült folytatás igazából nem szerves része a széria univerzumának, így aki nem ismeri az eddig elkészült 9 évadot, az is érteni fogja a történetet. A 24: Újratöltve (24: Legacy) a klasszikus, valós idejű formátummal jelentkezik, főhőse pedig elitosztagos amerikai katona lesz, akit Corey Hawkins (The Walking Dead) alakít.

A második premier a február 22-én 22:00-kor bemutatkozó horrorsorozat, a Damien: A sátán kegyeltje lesz, amely az 1976-os filmklasszikus, az Ómen folytatása. A történet az idő közben felnőtt Damien Thorn életét követi nyomon, aki fotóriporterként dolgozik, és nem is sejti, milyen sötét múlttal is rendelkezik. A premierek sorát pedig a Z, mint zombi harmadik évada zárja, amely február 24-től péntek esténként tíz órától kerül majd képernyőre a VIASAT6-on.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása