Felmondott a köztévé egyik legismertebb műsorvezetője

2017. február 02. - Jasinka Ádám

A hazai televíziózás egyik legkedveltebb műsorvezetője, a vetélkedőket, szórakoztató produkciókat is vezető, sportkommentátorként is dolgozó Gundel Takács Gábor benyújtotta felmondását, és közel tíz év után otthagyja a köztévé képernyőjét. A sokak által csak Gundiként emlegetett tévés 2007-ben csatlakozott újfent az állami televízióhoz, ahol az elmúlt években olyan műsorok házigazdája volt mint A Dal, A következő!, és az évek óta rendületlen népszerűséggel futó Maradj talpon!.

gundeltakacsgaborfelmondas.jpg

Gundel Takács volt ezek mellett az Eurovíziós Dalfesztivál állandó kommentátora, és az ő hangját hallhattuk a pár éve feltámasztott Játék határok nélkül című műsorban, valamint számos sportközvetítésben is. A Bors információi szerint a műsorvezető felmondásához az vezethetett, hogy tavaly év végén a Maradj talpon! közel teljes stábját lecserélték, azokat az embereket, akikkel évek óta együtt dolgozott. A pályafutását sportkommentátorként kezdő Gundel Takács Gábor felmondási ideje február közepén jár le, addig még készíti a vetélkedő epizódjait, de arról hogy mi lesz a műsorral, és hogy ő hol folytatja, még nem tudni semmit.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.02.02. 16:06:40

Ez nagy veszteség a köztévének.
Ha kiesik majd hétköznap estékről a Maradj talpon!, akkor nagy bajban lesz a Duna.

Nekem műsorvezetőként és kommentátorként is hiányozni fog.

Jasinka Ádám 2017.02.02. 16:14:11

@desmondwallace: Nekem is :(. Az biztos, hogy valamit keresnie kell az MTVA-nak, vagy egy napi saját gyártásba belefogni, de nem a Marslakók-irányt vinni, vagy keríteni egy olyan műsorvezetőt, akire rá lehet bízni egy vetélkedőt, vagy... visszahozni a Legyen Ön is Milliomos!-t, vagy valamelyik régebbi, klasszikus kvízt.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.02.02. 16:31:12

@Jasinka Ádám: Leginkább egy normális vezetőségre lenne szükségük.
süti beállítások módosítása