Új sorozatokra és régen várt folytatásokra csapott le a TV2

2017. január 13. - Jasinka Ádám

Ugyan még csak január második hetét tapossuk, de már annyi bemutatásra váró újdonságról kaptunk hírt, hogy alig győzzük kapkodni a fejünket. Az újévet a TV2 rögtön egy premier sorozattal, az Ana három arcával kezdte, majd pedig nemrég derült ki, hogy az eddig naponta jelentkező Megtört szívek szombatra kerül, átadva helyét egy új török produkciónak, a Fatmagülnek. Ez azonban közel sem minden.

tv2sorozatok2017.jpg

A talán legfontosabb bejelentés, hogy a TV2-s Prime-ra érkezik majd A szökés (Prison Break) új, ötödik évada. Ez korábban az RTL Klub egyik meghatározó sorozata volt, így ha sikeres lesz Scofieldék új sztorija, akkor nagy érvágás lehet ez a piacvezető adón. Azonban nem csak A szökés, mint egykori RTL-es széria vált tévécsatornát. Szintén a Prime-ra kerül ugyanis A Grace klinika, és itt is folytatódik majd a tizedik évaddal. A TV2 szeretné nagyon megerősíteni a Prime-ot, amit az is jól mutat, hogy hamarosan jön a Gotham második évada is.

A kábelportfóliót erősíti majd a SorozatWiki interjúja alapján a Vámpírnaplók testvérsorozata, az eredetileg The Originals, magyarul a Sötétség kora címet viselő produkció. Érkezik még a Szomszédok az űrből (The Neighbors), a Katalin cárnő (Ekaterina) című orosz kosztümös dráma, az APB nevű új krimisorozat, a The Mick című egészen elborult komédia, a négy évadot megélt Született szobalányok (Devious Maids), amelyet a Született feleségek készítője, Marc Cherry jegyez. Valamint a Humor+ műsorán folytatódik magyarul még nem látott részekkel az Amerikai fater január 18-tól.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rozália Halász 2017.07.29. 19:35:39

Nagyon szeretem a sorozatokat. Foleg a Török filmeket.
süti beállítások módosítása