Szinkronhangok: Vészhelyzet: Los Angeles (Code Black)

2017. január 11. - Jasinka Ádám

Igaz történet és a Code Black című dokumentumfilm alapján készített kórházas drámasorozat érkezik az AXN-re. A február 6-án este 9-kor debütáló Vészhelyzet: Los Angeles az Amerikai Egyesült Államok legleterheltebb sürgősségi osztályán játszódik, ahol az orvosok és ápolók emberfeletti munkát végeznek. Ide érkezik meg négy új rezidens, akiknek hamar meg kell tanulniuk, hogyan kezeljék azokat a helyzeteket, amikor a betegek élete pár percen múlik és néha csak a csoda segíthetne rajtuk.

codeblackszinkron.jpg

A sorozat készítője Michael Seitzman, aki íróként jegyzi a Kőkemény Minnesotát, valamint az Intelligence - A jövő ügynöke címűt szériát. Az egyik producer pedig az alapul szolgáló dokumentumfilmet is rendező orvos, Ryan McGarry, aki saját, rezidensként szerzett élményeit filmesítette meg. A Vészhelyzet: Los Angeles főszereplőjét Marcia Gay Harden alakítja, akit többek között láthattunk már A ködben is, valamint a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozatban is.

A magyar változatot Orosz Ildikó rendezi, a szöveget pedig a Pusztaságot is fordító Jászberényi Ilona írja. A főszereplőnőt Kiss Erika szinkronizálja, a főbb szereplők között pedig megtaláljuk Ruttkay Laurát és Kerekes Józsefet is. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva olvashatjátok el. A cím pedig bár azt sugallhatja, ez a sorozat nem egyfajta folytatása a legendás kórházi drámának, a Vészhelyzetnek

Vészhelyzet: Los Angeles (Code Black)

Marcia Gay Harden (Dr. Rorish) – Kiss Erika
Luis Guzmán (Jesse) – Kerekes József
Melanie Chandra (Malaya) – Ruttkay Laura
Harry Ford (Angus) – Márkus Sándor
Benjamin Hollingsworth (Mario) – Szabó Máté
Angela Relucio (Risa) – Csuha Borbála
Raza Jaffrey (Dr. Hudson) – Papp Dániel
Bonnie Somerville (Christa) – Kis-Kovács Luca
Emily Nelson (Hannah) – Kokas Piroska
Kevin Dunn (Dr. Taylor) – Faragó András

Magyar szöveg: Jászberényi Ilona
Hangmérnök és vágó: Bederna László
Gyártásvezető: Németh Piroska
Produkciós vezető: Németh Napsugár
Szinkronrendező: Orosz Ildikó
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: Eurolex

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2017.01.11. 21:26:03

Ez egy borzalmasan szar cím..
süti beállítások módosítása