Új török sorozat váltja a Megtört szíveket

2017. január 09. - Jasinka Ádám

A TV2 műsorának közel egy éve része a Megtört szívek. Mondhatni megszakítás nélkül, hetente öt részt vetített belőle a tévéadó. Ennek köszönhetően rekordgyorsasággal képernyőre tűzték az első két évadot, és tavaly év végén pedig bele is kezdtek a harmadik szezonba. Abba az évadba, ami jelenleg is látható Törökországban.

Mivel a napi vetítés miatt nagyon hamar beérték volna a török sugárzást és elfogytak volna az epizódok, ezért úgy volt, hogy január végén szünetre küldik a produkciót. A helyzet azonban megváltozott, és ugyan nem megy pihenőre a Megtört szívek, de már nem naponta lesz adásban. Dzsihanék történetéből január 28-tól heti egy részt kapunk majd, ami szombatonként 16:50-től kerül majd képernyőre.

fatmagul.jpg

A Megtört szívek helyére január 23-tól egy új sorozat érkezik. A Fatmagül 2010 és 2012 között volt látható Törökországban és összesen 80 epizód készült belőle. A címszereplő Fatmagült, akinek sorsát egy egészen szörnyű esemény pecsételi meg, a Tiltott szerelemből és A szultánából is ismert Beren Saat alakítja. A fiatal lány Izmirben él bátyjával és annak családjával, vőlegénye Mustafa pedig halászként dolgozik. Békés, átlagos, de boldog élet vár rá. Egyik nap azonban három férfi rátámad és megerőszakolja, ez pedig teljesen új irányba tereli a lány életét.

Ha érdekelnek a magyar nyelven adott török sorozatok, lájkolj minket.

 

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: TV2
A kép forrása: otvfoco.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.01.09. 16:04:29

Végre egy érdekes húzás a TV2-től!
Én mondjuk kipróbáltam volna szombat este a Tények után, bár oda biztos jön hamarosan valami saját gyártás.

De azért érdekes lett volna egy ilyen szombat este:
18:00 Tények
19:00 Megtört szívek
20:00 saját gyártás

Na, de nem vagyok telhetetlen, örülök ennek a kis változásnak.

Jasinka Ádám 2017.01.09. 16:07:33

@desmondwallace: Én is azt vártam, hogy oda kerül, szombaton nincs országoson heti sorozat, ideje lenne elkezdeni valami ilyen irányú építkezést. A Magánnyomozók, igaz saját gyártás, futott szombatonként egy ideig, meg ugye a Sherlock és Watson is itt kezdett, de majd legközelebb.

Jasinka Ádám 2017.01.09. 16:20:55

@desmondwallace: Ki tudja? Rövid távon biztosan, de hogy aztán hogy untak volna rá, vagy mi lett volna egy showműsor ellen? Az már kérdéses.
süti beállítások módosítása