Szinkronhangok: Amerika Huangjai (Fresh Off the Boat)

2017. január 06. - Jasinka Ádám

Amerika Huangjai. Huangjai. Haladjunk kérem, nincs itt semmi látnivaló. Lépjünk tovább most ezen a címen és foglalkozzunk a sorozat magyar huangjaival hangjaival. A Comedy Central rövid időn belül a második új ABC-s szitkomot mutatja be, amihez ha hozzávesszük a (három tévécsatornán is vetített) Modern családot és A semmi közepént, akkor nem sok hiányzik ahhoz, hogy lefedjék az amerikai tévéadó teljes humorkínálatát.

amerikahuangjaiszinkron.jpg

A január 9-én debütáló Amerika Huangjai egy életrajzi ihletésű sorozat, amely Eddie Huang séf élete és memoárja alapján készül. Ennek megfelelően a történet nem a jelenben, hanem az ezredforduló előtt játszódik, a főszerepben a fiatal Eddie-vel és fura családjával. Huangék 1995-ben elhatározzák, hogy Washington kínai negyedéből a floridai Orlandoba költöznek, hogy megnyissák saját cowboy stílusú steakházukat. A dolgot azonban nagyban nehezíti, hogy az államnak meglehetősen kevés ázsiai lakosa van. Ez pedig éles váltás lesz a korábbi kínai negyedhez képest.

A Huang család két fejét Solecki Janka és Láng Balázs szinkronizálja, és elég meglepő, hogy ugyanabban a stúdióban, ugyanaz a szinkronrendező két Comedy Central-os szitkomhoz is Solecki Jankát választotta női főszerepre. Nagyon is imádom a színésznő hangját, nem is erről van szó, csak ez furán jött ki, főleg hogy mind A Goldberg család, mind ez viszonylag hosszú széria. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva találjátok.

Amerika Huangjai (Fresh Off the Boat)

Constance Wu (Jessica) - Solecki Janka
Randall Park (Louis) - Láng Balázs
Hudson Yang (Eddie) - Berecz Kristóf Uwe
Forrest Wheeler (Emery) - Gergely Attila
Ian Chen (Evan) - Pál Dániel Máté
Paul Scheer (Mitch) - Fekete Zoltán
Chelsey Crips (Honey) - Ruttkay Laura
Ray Wise (Marvin) - Rosta Sándor
Felnőtt Eddie - Előd Álmos

Magyar szöveg: Laki Mihály
Vágó: Wünsch Attila
Hangmérnök: Másik Zoltán
Gyártásvezető: Somogyi Tímea
Szinkronrendező: Kemendi Balázs
Produkciós vezető: Földi Tamás
Stúdió: Active

Forrása: RedLemon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2017.01.06. 17:58:12

Nekem erősen bejön a magyar cím :)

NewInsights 2017.01.06. 22:54:53

Nagyon szeretem Láng Balázst, a munkáit, a hangját, de az előzetes alapján nekem baromira lelóg a karakterről a hangja, nem tudom megmondani, miért...

Jasinka Ádám 2017.01.07. 09:50:09

@NewInsights: Már nem emlékszem pontosan és elsőre nem is találtam, de Az alelnökben (Veep) is mintha ő lett volna Randall Park magyar hangja. Utánajárok még egyszer ennek. Az Életem értelmeiben Láng Balázs nagyon jó volt a főszereplő hangjaként, ha ez a mostani szerep is hasonlóan bolond lesz, akkor működhet.

Jasinka Ádám 2017.01.07. 09:56:54

@NewInsights: Nem, a Veepben többen voltak, de Szokol Péter csinálta sokáig.

trafoo 2017.01.07. 10:07:00

Na és ki lett a nagyi hangja?
Szerintem Solecki Janka nem a legjobb választás Jessicához, én inkább Fazekas Andreát, Gubás Gabit vagy Törtei Tündét választottam volna, Louisnak Takátsy Péter, a nagyinak Illyés Marit, Honey-nak Orosz Annát, Marvinnak Szersén Gyulát, a felnőtt Eddie-nek is valami másabb hangot adtam volna :(

Jasinka Ádám 2017.01.07. 17:07:02

@trafoo: Ő róla nincs infóm, ezekről a szereplőkről kaptam csak listát.
süti beállítások módosítása