Országos premierekkel és régi klasszikusokkal jön az új humorcsatorna

2016. október 11. - Jasinka Ádám

 Az új, magyar nyelvű szórakoztató tévéadó, a Humor+ elhoz a hazai nézőknek egy idehaza eddig még képernyőre nem került komédiát, valamint nem sokkal az amerikai bemutató után műsorra tűzik az animációs és élőszereplős műfajt keverő szitkomot, a Son of Zornt. Ezen felül saját gyártású produkciót és rengeteg klasszikus szériát nézhet majd az, aki október 30-tól a TV2 tizedik kábelcsatornája kapcsol.

 A Humor+ indulásának napján, azaz október 30-án először egy saját gyártással, mégpedig a Kapsz egy fülessel jelentkezik. A műsor sokak számára ismerős lehet, hiszen pár éve az első részt, amerikai kifejezéssel élve a pilotot már elérhetővé tette honlapján a TV2, azonban sokáig úgy tűnt, nem lesz semmi ebből a produkcióból. Most azonban végre képernyőre kerül, de már nem Kasza Tibi és Rákóczi Feri, hanem az Irigy Hónaljmirigy Show-ból megismert Sipos-testvérek műsorvezetésével. A Kapsz egy fülest lényege, hogy a celebek egy fülesen keresztül különféle instrukciókat kapnak majd, ezzel pedig mind furcsább és cikibb helyzetbe kell hozniuk magukat a civilek előtt. Ehhez hasonló kis szegmenseket már láthattunk korábban a Kész átverés!-ben és a Vundersőn és Zuperszexi című műsorban is.

humorplusz1.jpg

 Az új humorcsatorna elhoz két országos premiert is, melyek közül az egyik az amerikai FOX-on csak pár hete debütált Son of Zorn lesz, amely a magyar keresztségben az Atyám, Zorn! címet kapta. Ebben a szitkomban az élőszereplős és az animációs műfaj keveredik, ugyanis a főszereplő Zorn egy rajzolt figura, aki a hús-vér emberek világában próbál meg apaként és családfőként boldogulni, miközben saját univerzumában ő egy brutális harcos. A másik premier a Tesóm nyakán című amerikai komédia lesz, amely 2002 és 2006 között futott az azóta megszűnt és átalakult The WB adón. A sorozatban egy testvérpár, Holly és Valerie kalandos mindennapjait követhetjük majd nyomon. Valamint hamarosan elrajtol az Ember vs. Légy című műsor is.

 Ezek mellett a Humor+ elhoz jó pár régi klasszikust; érkezik hozzájuk A Simpson család (ahogy néztem, az ötödik évadtól), az Amerikai fater (vélhetően új részekkel is), a Férjek gyöngye, A nevem: Earl, Az ítélet: család, a Joey és sokak szerintem nagy kedvence, a sokáig az RTL-nél futó Egy rém rendes család is. A Humor+ csatornahangja Markovics Tamás lesz, a tévéadót pedig először a UPC Digital Bronze és Gold csomagjaiban találhatják meg a nézők.

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása