Műsorváltozás: új időpontban uralkodik A szultána

2016. szeptember 14. - Jasinka Ádám

 A TV2-n tegnap este debütált szinkronosan a Szulejmán alkotóinak új produkciója, a Kösem szultána életét bemutató széria, A szultána első része. A premierre este tíz óra után, a Star Academy felvezetésével került sor, ebből pedig már előzetesen sejthető is volt, hogy a széria nem fogja megváltani a világot, pedig minden esélye meglett volna a TV2-nek arra, hogy hosszú idő után újra igazán sikeres főműsoridős sorozatra tegyen szert. A debütáló epizód nézettségéről konkrétumot nem tudunk, de az beszédes, hogy a tévéadónál úgy döntöttek, kap még egy esélyt A szultána.

 Az első részt ugyanis a héten újra leadják, méghozzá nem akárhol, hanem a legnézettebb tévéműsor, a Sztárban sztár után, azaz Kösemmel újra találkozhatunk a héten vasárnap 21:40-kor. Egyelőre nem tűnik ez a költözés véglegesnek, de ha beválik, nem kérdés, hogy hosszú távra kibérli majd A szultána a vasárnap esti műsorsávot. A török sorozat magyar változatáról készített beszámolónkat, benne a szereplőket megszólaltató színészek rövid gondolataival, ide kattintva tudjátok elolvasni.

aszultanamusorvaltozas.jpg

Ha érdekelnek a magyar nyelven adott török sorozatok, lájkolj minket.

 

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2016.09.14. 17:39:31

Végre egy értelmes döntés!
Ha ott nem hoz minimum félmilliós nézettséget...

Jasinka Ádám 2016.09.14. 17:44:58

@desmondwallace: Én is üdvözöltem. Ha a Sztárban sztárt "csak" annyian nézik most is, mint az előző héten, akkor is hozhat A szultána 500-700 ezret, sőt, ha nincs reklám a két műsor között, akkor ennél sokkal többet is.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2016.09.14. 18:25:49

@Jasinka Ádám: Még akár a hét legnézettebb sorozata is lehet. Egyébként vétek lenne csak filmekre "pazarolni" a Sztárban sztár utáni sávot. Ettől függetlenül, a hétköznap estékkel még midig kell valamit kezdeniük.
süti beállítások módosítása