Ezekkel a műsorokkal indul a TV2 új adója, a Prime

2016. augusztus 22. - Jasinka Ádám

 A Prime lesz a TV2 Csoport azon tévécsatornája, amelyen a sorozatoké lesz a főszerep, és bár a többi adóra is jut majd premier külföldi tartalom, elsősorban a Prime fogja a drámákra és komédiákra vágyó nézők igényeit kielégíteni. A nemrég kiadott sajtóközlemény szerint tele lesz jobbnál jobb szériákkal ez az új kábelcsatorna, azonban elnézve, hogy mivel is kedveskedik majd a nézőknek az első adáshetén, nem igazán tűnik többnek egyszerű ismétlőadónál. Itt kell azonban megjegyeznem azt - és figyelmeztetnem magam - hogy a sokak által az egekig magasztalt amerikai kábelcsatornák egy jelentős része szintén ismétel, és nem adnak napi 24 órában premiereket - szóval ne legyen ez elvárás a magyar adók felé sem.

primeosz.jpeg

 Ettől függetlenül azonban picit csalódtam a Prime-ban, mert bár elhozza a Gotham-et (éljen!), a Scream Queens-t és a Zoo-t, a nap többi részében olyan szériákat nézhetnek majd a tévézők, amik nem csak, hogy a TV2-n, de még jó pár másik tévéadón is képernyőre kerültek - és talán futnak még a mai napig is. Így lehet bármennyire klasszikus a Bűbájos boszorkák vagy a Gyilkos számok, annyiszor adták őket mostanában, hogy nem igazán van hírértékük. Ellenben A dadusnak, amit elég régóta nem láttam már sehol, sokkal jobban örülök, bár nagy az esély rá, hogy ezt fogják majd talán a legkevesebben nézni.

 A Prime-on szeptemberben hétfőnként és péntekenként este filmek lesznek láthatóak, így indulásának napján, szeptember 5-én, este kilenckor Az útvesztő kerül először adásba. Az ismétlésekből álló délutáni kínálat része lesz a Shark - Törvényszéki ragadozó, az RTL2-n is futó Nyomtalanul, az NCIS: Los Angeles, a Doktor House, éjszakánként pedig láthatják majd a tévézők például a Magánnyomozók ismétléseit, valamint több olyan széria epizódjait is, amelyek a korábbi TV2-s adókon már képernyőre kerültek. A TOVÁBB-ra kattintva megnézhetitek, milyen sorozatokból is fog állni a Prime műsorrendje.

A hétvégi kínálattal azért nem foglalkozom külön, mivel javarészt ismétlésekből és filmekből áll.

Hétköznap:

00:20: Magánnyomozók
01:25:

Hétfő: film
Kedd: Az elnök árnyékában
Szerda: Rossz csillagzat
Csütörtök: Bukott angyalok
Péntek: Hősök: Újjászületés
Szombat: Hűtlen vágyak
Vasárnap: Continuum

03:05: Gyilkos számok (ism.)
03:50: Csillagkapu: Atlantisz
04:40: Csillagkapu: Atlantisz
05:25: Elveszett ereklyék fosztogatói
06:15: Nyomtalanul (ism.)
07:00: A dadus (ism.)
07:30: A dadus (ism.)
08:00: McLeod lányai (ism.)
09:00: Bűbájos boszorkák (ism.)
10:00: A nagy házalakítás
11:00: A dadus
11:30: A dadus
12:00: McLeod lányai
13:00: Bűbájos boszorkák
14:00: Doktor House
15:00: Shark - Törvényszéki ragadozó (ism.)
16:00: Shark - Törvényszéki ragadozó
17:00: NCIS: Los Angeles (ism.)
18:00: Nyomtalanul (ism.)
19:00: Nyomtalanul
20:00: NCIS: Los Angeles
21:00: filmek/Gyilkos számok
22:00:

Kedd: Scream Queens - Gyilkos történet
Szerda: Zoo - Állati ösztön
Csütörtök: Gotham

23:00: Tények

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2016.08.22. 14:49:47

A Mozi+ nagyon bejött a TV2-nek, ez - az induló kínálat alapján - nem igazán fog.

Jasinka Ádám 2016.08.22. 15:01:34

@desmondwallace: A Mozi+ valami hihetetlen, el sem tudtam volna képzelni, hogy egy mezei moziadó annyira nézett legyen. Abban lehet a siker kulcsa szerintem, ha egy dologra le lehet ezt vetíteni, hogy olyan filmeket kínálnak, amilyeneket a Film+ nem ad. És bár sok olyat vetítenek, ami már nem is egyszer futott a TV2-n, a FEM3-on, a SuperTV2-n és a PRO4-en, valahogy azokat, akkor nem találták meg a nézők, vagy ha még is, az ottani eredményeik nem voltak ennyire szembetűnőek. Mindenesetre ez szép lépés volt tőlük.
süti beállítások módosítása