Itt vannak Az utolsó remény című sorozat magyar hangjai

2016. augusztus 16. - Jasinka Ádám

 A VIASAT6-on kerül bemutatásra augusztus 30-án - a tévéadótól mondhatni megszokott módon - dupla résszel Az utolsó remény (The Last Ship) című sorozat, amelyben a Föld népességét egy rejtélyes és halálos vírus nagyon rövid idő alatt megtizedelte. A főszereplő, Tom Chandler kapitány és a USS Nathan James hadihajó legénységét a járvány kitörése előtt az Északi-sarkra vezényelték két civil tudóssal a fedélzeten, hogy a helyi élővilágot tanulmányozzák. Amikor azonban orosz fegyveresek támadják meg őket, kiderül, hogy valójában a vírus ellenszerét mentek kutatni, nem pedig madarakat nézegetni.

azutolsoremenyszinkron.JPEG

 A kapitány és hajója hazafelé tartva szembesül azzal, hogy a vírus tényleg rövid idő alatt kifordította magából az egykoron otthonuknak hívott országot és az már csak árnyéka régi valójának. Így a tudósok számára a USS Nathan James, azaz Chandler kapitány hadihajója a legbiztonságosabb hely, hogy kifejleszthessék a vírus ellenszerét. A dolgok azonban, ahogy arra számítani is lehet, nem mennek majd olyan könnyen.

 A széria magyar változatát a VIASAT-nak mostanában elképesztően sokat dolgozó Aprics László rendezi. A főszereplőt, A Grace klinikát is megjárt Eric Dane-t Széles Tamás orgánumával hallhatjuk majd, míg az egyik tudóst alakító Rhona Mitrát Bognár Gyöngyvér, a másikat megformáló Sam Spruellt pedig Pavletits Béla fogja megszólaltatni magyarul. A hajó legénységében hallhatjuk majd többek között Tarr Juditot, Czvetkó Sándort, Kálid Artúrt és Markovics Tamást is. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Az utolsó remény (The Last Ship) 

Eric Dane (Tom) - Széles Tamás
Rhona Mitra (Rachel) - Bognár Gyöngyvér
Adam Baldwin (Mike) - Czvetkó Sándor
Charles Parnell (Jeter) - Kálid Artúr
Travis Van Winkle (Danny) - Markovics Tamás
Marissa Neitling (Kara) - Tarr Judit
Christina Elmore (Alisha) - Németh Borbála
Sam Spruell (Quincy) - Pavletits Béla
Jocko Sims (Carlton) - Rába Roland
John Pyper-Ferguson (Tex) - Szakács Tibor
Kevin Michael Martin (Miller) - Sándor Péter
Michael Curran-Dorsano (Gator) - Rada Bálint
Chris Sheffield (Will) - Márkus Sándor
Ness Bautista (Cruz) - Nagy Dániel
Maximiliano Hernández (Rios) - Rancsó Dezső
Andy T. Tran (Chung) - Radnai Márk
Paul James (O'Connor) - Orosz Ákos
Chris Marrs (Lynn) - Tóth Zoltán
Ebon Moss-Bachrach (Niels) - Kardos Róbert
Jamison Haase (Barker) - Zámbori Soma

Magyar szöveg: Seres József
Hangmérnök: Policza Imre
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Aprics László
Produkciós vezető: Németh Napsugár
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: VIASAT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2016.08.16. 15:15:29

Rhona Mitra vajon megtartotta-e a Strike Backes hangját?

Jasinka Ádám 2016.08.16. 15:22:08

@Flankerr: Passz. A Boston Legalben is szerepet, de arra már nem emlékszem, ki volt a hangja, pedig imádom ezt a sorozatot. A Válaszcsapásból az első részt sem tudtam végignézni, szerintem ott nem is láttam őt.
süti beállítások módosítása