Vetélkedőben is szerepet kap ősszel Tilla

2016. augusztus 08. - Jasinka Ádám

 A TV2 tavaszának legnagyobb sikere a Drágám, add az életed! című vetélkedő volt, melyben az ismert celebpárok hölgy tagjai licitáltak egymásra a legkülönfélébb feladatokban és dobták talán néha szó szerint is mély vízbe partnereiket. Az Ábel Anita és Majka vezette első szezon a teljes lakosság körében az Éjjel-Nappal Budapesttel közös minden félórájában jobban teljesített a rivális, RTL-es produkciónál, amikor pedig kikerült a képből a Farm, és a két műsor teljes hosszában egymás ellen futott, a TV2 magabiztosan verte az RTL-t. Nem is csoda, hogy már ősszel visszatér a Drágám, add az életed!, azonban már nem Majkával, hanem Till Attilával.

 Az egykoron a Való Világban feltűnt, mára népszerű zenész-műsorvezető Majka nem csak ezt a műsorát, hanem az Ezek megőrültek!-et is "leadta" az ősszel érkező Star Academy miatt, amelynél vélhetően nem csak az élő show-kat, hanem a napi összefoglalókat is ő fogja vezetni, ez pedig nem kis feladat, főleg úgy, hogy a vasárnapi sávjából biztosan el nem kerülő Sztárban Sztár egyik oszlopos zsűritagjaként is képernyőn lehet majd. Az ősszel érkező Drágám, add az életed!-ben azonban nem csak a műsorvezető személye kapcsán lesznek változások, ugyanis az eddig megszokott celebpárok mellett egy hétig civilek is játszani fognak. Az új szezonban feltűnik majd többek között Győrfi Pál és felesége, Adrienn, Zoltán Erika és Kátai Róbert, valamint a Kismenők egyik zsűritagja, az az Apáti Bence - és párja, Földi Lea -, akit a TV2 még az Ezek megőrültek!-ben is bevet ősszel.

dragamaddazeletedtilla.JPG

A kép forrása: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása