Itt vannak A fekete özvegy című sorozat magyar hangjai

2016. július 26. - Jasinka Ádám

 A TV2 legújabb kábeladóján, az Izaura TV-n augusztus 14-én három új sorozat is bemutatkozik. Az első kettő magyar szinkronjának szereposztását már végigvettük, most pedig következzék a harmadik, este tíz órakor debütáló A fekete özvegy című telenovella. Az eredetileg La viuda joven címet viselő produkció az Izaura másik két premierjével ellentétben nem friss alkotás, hiszen 2011-ben került képernyőre, és meglepő módon eddig egyik hazai tévéadó sem tűzte műsorára.

afeketeozvegyszinkron.jpg

 A sorozat főszereplője Inmaculada, egy gyönyörű és fiatal hölgy, aki egy botrányt követően hihetetlenül híres és gazdag, majd pedig félelmetesen rejtélyes lesz. Inmaculada szerelmi története ott kezdődik, amikor kizárják az egyik szépségversenyről azért, mert kiderül, hogy évekkel korábban, még kvázi tiniként gyermeke született. A kizárás körüli botrány felkeltette egy német előkelőség figyelmét, aki egyből házasságot is ajánlott a nőnek, aki mivel megalázva és kiközösítve érezi magát, férjhez megy a német férfihoz. A báró azonban egy évvel házasságuk megkötése után elhunyt, és sokan azt pletykálták, hogy Inmaculadának bizony benne volt a keze férje halálában.

 Az özvegy, de még mindig fiatal és gyönyörű, és már nagyon gazdag nő kezéért sorban álltak a férfiak, Inmaculada pedig ismét megházasodott, ráadásul nem is csak egyszer, hiszen második férje is rejtélyes körülmények között halt meg, majd pedig harmadik férje is elhunyt. Azonban annak ellenére, hogy minden esetben tisztázták a nevét, és bebizonyosodott, hogy ártatlan, érthető módon az emberek egyre kevésbé hittek abban, hogy pusztán véletlenek sorozatáról lehet szó.

 A magyar változatot Gellén Attila rendezi, a főszereplőt pedig a csodálatos hangú Csondor Kata szinkronizálja majd. A telenovelláktól mára megszokott módon rendkívül izgalmas lett a szereposztás, és kisebb-nagyobb szerepekben hallhatjuk majd többek között Náray Erikát, Farkasinszky Editet, Szórádi Erikát, Karácsonyi Zoltánt, Szatmári Attilát és Moser Károlyt is. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

A fekete özvegy (La viuda joven/The Black Widow)

Mariangel Ruiz (Inmaculada) - Csondor Kata
Luis Gerónimo Abreu (Alejandro) - Karácsonyi Zoltán
Yelena Maciel (Pelusa) - Szabó Zselyke
Carlos Felipe Álvarez (Josue) - Szatmári Attila
Sonia Villamizar (Peggy) - Szórádi Erika
Verónica Schneider (Abril) - Kerekes Andrea
Miguel de León (Vespasiano) - Bognár Tamás
Carlos Cruz (Rogelio) - Törköly Levente
Rafael Romero (Tirso) - Juhász Zoltán
Carlos Mata (Ángel) - Németh Gábor
Roberto Messuti (Matias) - Túri Bálint
Astrid Carolina Herrera (Ivana) - Farkasinszky Edit
Beba Rojas (Vicenta) - Náray Erika
Juan Carlos García (Jeremias) - Tokaji Csaba
Paula Bevilacqua (Grecia) - Simonyi Réka
Javier Vidal (Federico) - Koncz István
Susej Vera (Macarena) - Papp Katalin
Luciano D' Alessandro (Christian) - Moser Károly
Marjorie Magri (Karelis) - Lipcsei Borbála
Andreina Carvó (Sandra) - Mohácsi Nóra
Stephanie Cardone (Sonia) - Nyírő Eszter
Elio Pietrini (Elias) - Orosz István
Antonio Delli (Julio) - Megyeri János
María Antonieta Duque (Iris) - F. Nagy Erika
Aileen Celeste (Vanessa) - Sipos Eszter
Iván Tamayo (Simon) - Kapácsy Miklós
José Romero (Leonel) - Bolla Robert

Magyar szöveg: Boros Tünde, Frenkel Gergely
Hangmérnök: Faragó Imre
Gyártásvezető: Kovács Mariann
Szinkronrendező: Gellén Attila
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: TV2
A kép forrása: dontelevidente.wordpress.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása