Kisfilmekkel népszerűsíti filmcsatornáját az RTL Klub

2016. július 07. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klubnál úgy tűnik, nem nézik ölbe tett kézzel, hogy a TV2 Csoport július 11-én elindítja legújabb kábeladóját, amely "a nagy megújulás" első állomása lesz. A PRO4 helyére érkező Mozi+ nevében és profiljában tagadhatatlanul hasonlít az RTL Csoport filmeket sugárzó adójára, a Film+-ra, és mivel az utóbbi időben nagyon megtolta a TV2 új csatornájának reklámozását, az RTL sem maradhatott le a versenyben és nem csak ötletes kisfilmekkel, hanem egy igazán odaszúrós szlogennel is promózzák filmcsatornájukat.

filmpluszpromok.png

 A Film+ négy új image filmjének végén ugyanis elhangzik, hogy "Ez a Te mozid!", ami abszolút nem burkolt utalás a Mozi+ nevű TV2-s tévécsatornára - persze az is lehet, hogy ezt már csak én látom bele, ki tudja. A lényeg viszont az, hogy tényleg jópofa ajánlókat hoztak össze a Film+-hoz, és bár a dínókutyás sem rossz, nálam a porszívós viszi a prímet. A többi kisfilmet a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok megnézni. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2016.07.07. 19:41:20

Ezek valami kurvajók :)
süti beállítások módosítása