Ők lesznek a Mennyei kötelék című sorozat magyar hangjai

2016. június 12. - Jasinka Ádám

 A Duna TV nyári műsorrendjének újabb premiere egy német, családi széria lesz, amelyben a főszereplő miatt vélhetően jobban a középpontba kerülnek a vallásos témák, szokások és értékek, mint a korábbi Dunás sorozatoknál. A Mennyei kötelék ugyanis egy olyan férfiról szól, akinek váratlan hirtelenséggel elhunyt a felesége, gyermekeinek anyja. A férfi evangélikus plébános, és új munkája miatt az egész családjával, azaz négy fiával együtt Bonnba kell költöznie, ahol a helyi egyházközösség vezetője lesz. A sorozat vasárnap késő délutánonként, a hat órási Híradó előtt lesz látható, azaz a Hogy volt?! helyére érkezik meg a Mennyei kötelék június 19-től.

mennyeikotelekszinkron.jpg

 A széria magyar változatát Ambrus Zsuzsa rendezi, akinek szerintem nem volt olyan egyszerű dolga, hiszen egy 6, egy 13, egy 17 és egy 20 éves gyerekre, valamint az édesapjukra kellett magyar hangot választania, ráadásul úgy, hogy a történet főbb szereplőit csak férfiak (fiúk) alakítják. Így a családban Széles Tamás felügyelete alatt Gerő Botondot, Boldog Gábort, Baradlay Viktort és Czető Rolandot hallhatjuk majd, az egyházi oldalról pedig Balsai Móni és Málnai Zsuzsa hangjával "finomodik" a szereposztás. Köszönet a stáblistáért az MTVA-nak! A magyar hangokat a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Mennyei kötelék (Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen)

Simon Böer (Andreas) - Széles Tamás
Gerrit Klein (Lukas) - Czető Roland
Lukas Karlsch (Tom) - Baradlay Viktor
Tom Hoßbach (Jo) - Boldog Gábor
Maurizio Magno (Jakob) - Gerő Botond
Annika Ernst (Katharina) - Balsai Móni
Julia Malik (Natalie) - Huszárik Kata
Tamara Rohloff (Constanze) - Málnai Zsuzsa
Wilfried Dziallas (Willi) - Konrád Antal

Magyar szöveg: Baán Szilvia
Szerkesztő: Vince Szabina
Hangmérnök és vágó: Csomár Zoltán és Soltész Márton
Produkciós asszisztens: Fodor Eszter
Szinkronrendező: Ambrus Zsuzsa
Stúdió: Mahir Szinkron Kft.

A kép forrása: MTVA Filmfőszerkesztőség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása