Itt vannak az Ash vs. Evil Dead című sorozat magyar hangjai

2016. február 15. - Jasinka Ádám

 A Cinemax-on március 5-én debütál a Gonosz halott-filmek nyomán készült horror-komédia, az Ash vs. Evil Dead, ráadásul dupla résszel, és ahogyan a műsortervből látszik nem csak a bemutatkozáskor, hanem az évad alatt végig két-két részt fogunk majd kapni hetente.

 A sorozat középpontjában a Gonosz halott-filmekből megismert Ash áll, akit ebben a szériában is Bruce Campbell alakít majd. Az egyik keze helyén (vagy kezén?) láncfűrészt viselő figurának a mozikban Tarján Péter volt a magyar hangja, de megszólaltatta már a színészt Selmeczi Roland, Jakab Csaba, Harmath Imre és Bozsó Péter is. Az Ash vs. Evil Deadben pedig egy olyan magyar hangot kapott Bruce Campbell, akivel ha jól láttam eddig még nem hallhattuk, viszont már csak olvasva is valami elképesztően zseniális és ötletes párosításnak tűnik. A főszereplő szinkronhangja ugyanis Kautzky Armand lesz és hallatlanul is beleszerettem ebbe a szereposztásba. A stáb roppant impozáns és nem tudom nem szóvá tenni, hogy hallani fogjuk Antal Olgát is és ennek kifejezetten örülök.

hbopremierahsvsevildead.jpg

 Az Ash vs. Evil Dead magyar változatát Marton Bernadett rendezi és tűkön ülve várom, hogy hallhassam ezt a magyar szinkront, mert ilyen izgalmas és érdekes szereposztást nem sokat láttam mostanában. A stáblistáért köszönet a Mafilm Audionak, akik a Facebook oldalukra rendületlenül töltik fel a munkáikat, érdemes rá egy pillantást vetni.

Ash vs. Evil Dead (Ash vs. Evil Dead)

Bruce Campbell - Kautzky Armand
Ray Santiago - Hamvas Dániel
Dana DeLorenzo - Bánfalvi Eszter

Jill Marie Jones - Kisfalvi Krisztina
Lucy Lawless - Spilák Klára
Samara Weaving - Gáspár Kata
Ben Fransham - Gubányi György István
Phil Peleton - Fazekas István
Hemky Madera - Törköly Levente
Peter Feeney - Sarádi Zsolt
Damien Garvey - Konrád Antal
Marissa Stott - Mezei Kitty
Ido Drent - Lengyel Tamás
Andrew Grainger - Forgács Gábor
Kelson Henderson - Forgács Péter
Mimi Rogers - Antal Olga
Mike Edward - Varga Gábor
Mark Mitchinson - Barbinek Péter
Rachel Blampied - Köves Dóra
Mike Estes - Turi Bálint
Milo Cawthorne - Baráth István
Rebekkah Farrell - Haumann Petra
Jordan Mooney - Sörös Miklós
Jacque Drew - Sági Tímea
Joseph Wycoff - Fellegi Lénárd
A Necronomicon hangja - Galambos Péter
Eli, a szakállasagáma hangja - Szokol Péter
további magyar hangok: Bálint Adrienn, Bercsényi Péter, Bordás János, Czirják Csilla, Csányi Dávid, Csiby Gergely, Csuha Bori, Élő Balázs, Fehér Péter, Gruber Zita, Hábermann Lívia, Hegedűs Miklós, Horváth Vilmos Zoltán, Kis-Kovács Luca, Laudon Andrea, Lovas Dániel, Mohácsi Nóra, Pál Dániel, Pál Zsófia, Pupos Tímea, Rosta Sándor, Stern Hanna, Szűcs Péter Pál

főcím: Bozai József
magyar szöveg: Blahut Viktor és Petőcz István
hangmérnök: Jacsó Bence
vágó: Sári-Szemerédi Gabriella
gyártásvezető: Kablay Luca
szinkronrendező: Marton Bernadett

Forrás: Mafilm Audio Facebook oldala
A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antal Nagy5000 2016.06.03. 22:12:57

A sötètsèg seregèben Bognàr Zsolt szikronjàval tetszett legjobban. Most is el tudtam volna kèpzelni vele. iszdb.hu/?szinkron=2468

Jasinka Ádám 2016.06.03. 22:23:19

@Antal Nagy5000: Bognár Zsolt nálam örökre Jefferson D'Arcy marad :D. Kautzky Armand hatalmas meglepetés volt, és csak ismételni tudom, amit korábban sok helyen leírtam, szerintem fantasztikus választás lett.
süti beállítások módosítása