Itt vannak a Volt egyszer két Németország című sorozat magyar hangjai

2016. január 19. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub a Válótársak váltásaként február negyedikétől egy új, európai történelmi drámát, az eredeti címén Deutschland '83-ot ajánlja majd a nézők figyelmébe. A német sorozat a hidegháború alatt játszódik és a főszerepben egy 24 éves kelet-német, zöldfülű kiskatona áll, akit a körülmények furcsa összjátékának következtében váratlanul beszerveznek a hírhedt Stasi-ba. Kolibri fedőnéven új felettesei parancsára Nyugat-Németországban találja magát, a feladata pedig az, hogy beépüljön, kémkedjen és megszerezze a NATO féltve őrzött titkait.

voltegyszerketnemetorszagszinkron.jpg

 A Volt egyszer két Németország magyar változatát az RTL Klub számára többek között a Szulejmánt is jegyző Kozma Mari rendezi, aki első olvasatra szerintem egy elképesztően ígéretes és izgalmasnak tűnő szinkronszereposztást hozott össze. A főszereplő kiskatonát az a Pálmai Szabolcs fogja szinkronizálni, akit én eddig legtöbbször csak mellékszereplők magyar hangjaként hallottam, úgy hogy már ezért is érdekes lesz az összhang. A sorozat szinkronjában rajta kívül hallhatjuk majd többek között Orosz Annát, Urbán Andreát, Nemes Takách Katát, Végh Pétert, Kőszegi Ákost és Szabó Mátét is, és tényleg csak a teljesség igénye nélkül még azt a Timkó Esztert is, akit én huzamosabb ideig csak a Cobra 11-ben hallottam. A stáblistáért köszönet az RTL Klubnak!

Volt egyszer két Németország (Deutschland '83)

Jonas Nay - Pálmai Szabolcs
Maria Schrader - Orosz Anna
Edel Ulrich Noethen - Végh Péter
Sylvester Groth - Kőszegi Ákos
Sonja Gerhardt - Urbán Andrea
Ludwig Trepte - Szabó Máté
Alexander Beyer - Vida Péter
Lisa Tomaschewsky - Nemes Takách Kata
Godehard Giese - Seder Gábor
Uwe Preuss - Várkonyi András
Anna von Berg - Kisfalvi Krisztina
Carina N. Wiese - Timkó Eszter
Niels Bormann - Bordás János
Vladimir Burlakov - Czető Roland
Errol Trotman-Harewood - Faragó András

Magyar szöveg: Erős Ágnes
Vágó: Kozma Judit
Gyártásvezető: Mázsár Gyula
Hangmérnök: Hadfi Dezső
Szinkronrendező: Kozma Mari
Stúdió: Mikroszinkron

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása