A kémek már a TV2-n is ott vannak

2015. szeptember 09. - Jasinka Ádám

 A TV2 idén ősszel irányt váltott és habár nem hozott tavaly olyan rosszul számukra az, hogy szinte csak saját gyártásokat adtak a főműsoridőben most valamiért mégis úgy döntöttek, hogy hétköznap este fél tíztől a sorozatrajongóknak is kedveznek. Ennek a lépésnek lehet anyagi, vagy nézettségi oka is, mindenesetre elég érdekes, főleg annak tükrében, hogy a TV2-nél nem igazán van húzó vagy közönségkedvenc sorozat és amit régen esetleg sokan néztek, arra ma már nem lehet egy főműsoridőt felhúzni.

 Az pedig még érdekesebb, hogy a tényleges premiereket "eldugják" késő estére és esélyt sem adnak mondjuk Az ősi próféciának, hogy egy nézőbarát időpontban az új slágersorozat lehessen, de az NCIS sem kap még egy lehetőséget, hogy renoméján és a TV2 főműsoridős számain egyszerre javítson. Ezeket látva nem kellett volna meglepődön azon, hogy a tévéadó egyik új premierje, ami ráadásul egy viszonylag populárisabb témáról szól, késő este fog bemutatkozni.

ugynoklista.jpg

 A TV2-n ugyanis Az ősi prófécia mellett adásba kerül egy újabb amerikai széria is, mégpedig az Ügynöklista. Maga a premier is meglepő, de az még inkább meghökkentett, hogy vasárnap estére tették, a Sztárban sztár és az Összezárva Friderikusszal párosa mögé. Igen, ez nagyon jó felvezetésnek hangzik, de az este tizenegy órás kezdés már kevésbé számít előkelőnek, főként akkor, ha másnap munkába vagy iskolába kell mennie a tévézők nagy részének, de persze lehet hogy ezzel ütik meg a főnyereményt a tévécsatornánál. Arról nem is beszélve, hogy az RTL után náluk is lesz egy beépített orosz ügynökös kémsorozat.

 Az Ügynöklista, vagy eredeti címén Allegiance a Homelandhez hasonlóan egy izraeli történet feldolgozása. A sorozat főszereplője egy orosz ügyekre specializálódott CIA-ügynök, aki egyik nap megtudja, hogy a szülei egykori orosz ügynökök, akik ugyan már nem aktívak, de a Kreml egy utolsó küldetésre újra szolgálatba helyezi őket. A szülők azt a feladatot kapják, hogy szervezzék be a fiúkat is az ügyhöz, így pedig komoly választás elé kerülnek; vagy elárulják az Amerikai Egyesült Államokat vagy pedig veszélybe sodorják a családjukat. A sorozat első része szeptember 27-én, 23:00-kor debütál a TV2-n és a folytatást is vasárnap késő esténként láthatják majd a tévénézők.

A kép forrása: wegotthiscovered.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása