Ők lesznek a Míg az élet el nem választ című sorozat magyar hangjai

2015. június 18. - Jasinka Ádám

 A TV2 Csoport egy újabb premier sorozatot fog bemutatni és meglepő módon ismét egy vígjátékra esett a választásuk. Egyedül csak azt sajnálom, hogy most nyáron sem meri egyik országos tévéadó sem meglépni, hogy szitkomot tegyen a főműsoridőbe, pedig legalább egy adásnapon érdemes lenne kipróbálni, mit is szólnak az emberek ahhoz, ha nem nyomozás vagy dráma van képernyőn. Mindenesetre a premier az premier, ha délután vagy hajnalban adják is, a szinkron pedig mindig érdekes.

migazeletelnemvalasztszinkron.jpg

 Az eredeti címén Happily Divorced főszereplője egy virágárus nő, akinek férje 18 évnyi házasság után bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik. A házaspár a válás mellett dönt, de mivel egyikőjük sincs valami jó anyagi helyzetben, ezért továbbra is együtt kell élniük. A nő pedig ilyen körülmények között próbál meg új életet kezdeni, újra randizni. A Míg az élet el nem választ főszerepét A dadus című sorozatból is ismert Fran Drescher alakítja, akinek most is Vándor Éva lesz a magyar hangja. Ennek a hangválasztásnak kifejezetten örülök, mert egyrészt A dadus régen a kedvencem volt, másrészt zseniális párost alkotott egymással a két színésznő. A férfi partner szinkronhangja Csankó Zoltán lesz, de rajta kívül még jó sok nagy név fog dolgozni a sorozat magyar változatán és egy szitkomtól ez azért eléggé meglepő. A sorozat július ötödikén, dupla résszel debütál a SuperTV2-n.

Míg az élet el nem választ (Happily Divorced)

Fran Drescher - Vándor Éva
John Michael Higgins - Csankó Zoltán
D. W. Moffett - Kárpáti Levente
Tichina Arnold - Kocsis Mariann
Rita Moreno - Molnár Zsuzsa
Robert Walden - Rosta Sándor
Valente Rodriguez - Kapácsy Miklós
Butch Klein - Jánosi Ferenc
Michael Carbonaro - Pál Tamás
Kevin Kilner - Kassai Károly
Tommy Dewey - Zámbori Soma
Sue Goodman - Dohy Erika
Whitney Avalon - Vámos Mónika
Angie Everhart - Lázár Erika
Lou Diamond Phillips - Joó Gábor
Renée Taylor - Bókai Mária
Mike Faiola - Joó Gábor
Andrew Tenorio - Nagy Gereben
Charles Shaughnessy - Forgács Gábor

Szinkronrendező: Kozma Attila
Magyar szöveg: Stemler Ágnes
Hangmérnök: Johannis Vilmos
Gyártásvezető: Farsang Csilla
Főcímfelolvasó: Zahorán Adrienn
Stúdió: Subway

A kép forrása: SuperTV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása