Gokartba ülnek a sztárok a VIASAT új műsorában

2015. május 28. - Jasinka Ádám

 A VIASAT-on mostanában sajnos elég kevés saját gyártású műsor van képernyőn, sőt, mondhatnám azt is, hogy igazi, szórakoztató show nincs is most náluk. Ez csak azért probléma, mert az ilyen egyedi, máshol nem látható magyar műsorok azok, amik egy kábeltévét meg tudnak szerintem különböztetni egy másik, nagyrészt csak sorozatokat és filmeket kínáló adótól. Félreértés ne essék, a premier sorozatoknak is van húzó értéke, de egy-egy sorozat ritkán fog elérni olyan nézettségi eredményt, mint egy saját gyártású műsor, amiben magyar emberek, esetleg magyar hírességek szerepelnek. Ez utóbbi kártyát veszik elő most a VIASAT-nál és nem is akárhogyan, ugyanis versenypályára küldik a sztárokat.

sztargokart.jpg

 A Sztár Gokart hat részes műsor és verseny lesz, aminek keretében tizenkét hazai ismert ember (hat hölgy és hat férfi) vegyes párokat alkotva mérkőznek meg egymással, hogy a végén elvigyék a főnyereményt. A tizenkét futam után kiderül, hogy ki a legjobb a hölgyek, a férfiak és a csapatok között. Az ötlet izgalmasnak hangzik, a vetítési időpont pedig ígéretesnek a sikerhez, mivel szombatonként, este kilenckor lesz adásban.

 A műsor szereplői Keresztes Ildikó, Janicsák Veca, Molnár Andrea, Csisztu Zsuzsa, Dér Heni, Tarján Zsófi, Lola, Szentpéteri Csilla, Erdőhegyi Brigitta, Valkó Eszter, Sipos Péter, Varga Viktor, Oláh Gergő, Puskás Peti, Cooky, Abaházi Csaba, Tóth Szabolcs, Janicsák István, Várkonyi Attila és Szabó Róbert lesznek. A csapatok pedig a következőképpen alakulnak majd; Keresztes Ildikó és Sipos Péter, Molnár Andrea és Cooky, Csisztu Zsuzsa és Abaházi Csaba, Tarján Zsófi és Puskás Peti, Lola és Oláh Gergő, Janicsák Veca és Janicsák István, Dér Heni és Tóth Szabolcs, Szentpéteri Csilla és Várkonyi Attila, Erdőhegyi Brigitta és Varga Viktor, Valkó Eszter és Szabó Róbert.

 A Sztár Gokart házigazdái Horváth Éva és a Totalcar újságírója Vályi István lesznek. A premier június tizenharmadikán lesz a VIASAT6-on.

A kép forrása: VIASAT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2015.05.28. 18:42:52

Ez a műsor még az én érdeklődésemet is felkeltette.

Flankerr 2015.05.29. 01:47:23

És még az enyémet is, igaz ehhez Vályi Pista kellett, mert ő hatalmas arc, pont idevaló :)
süti beállítások módosítása