Júniusban érkezik a számítógépes dráma második évada

2015. május 05. - Jasinka Ádám

 A magyar AMC-vel kapcsolatban szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy komolyan meg szeretnék vetni a lábukat az itthoni kábeltévés piacon is. A Magyarországon még tévében le nem vetített filmek és már adott klasszikusok mellett ugyanis sorra mutatják be a premier sorozatokat és évadokat is, köztük olyanokkal mint a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) és a Totál szívás (Breaking Bad). A tévéadó debütálása nem keltett olyan nagy sajtóvisszhangot, viszont példaértékű és szóra érdemes az, ahogyan építik egyrészt saját kínálatukat, másrészt saját nézőközönségüket.

haltandcatchfire.jpg

 Az AMC két nagy dobással, a The Divide-dal (kedvenc!) és a Halt and Catch Fire-ral érkezett meg Magyarországra. Az előbbiből sajnos nem, az utóbbiból viszont készült második évad, aminek első részét június elsején mutatja be a tévéadó. A sorozat vadonatúj epizódját a magyar nézők így az amerikai premier után egy nappal már láthatják is a tévében.

 Az 1985-ben játszódó történettel a személyi számítógép-gyártás kiélezett versenyébe nyerhetünk bepillantást, a remekbe szabott karakterek, az emberközpontú dráma miatt pedig nem csak az ebben a szakmában jártas emberek tudnak szórakozni a sorozat nyújtotta izgalmas pillanatokon. A magyar tévézők pedig Nikodém Zsigmond pazarul összerakott és rendezett szinkronjával élvezhetik a Halt and Catch Fire - CTRL nélkült.

A kép forrása: blogs.amctv.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása