Ők lesznek az Apa csak egy van című sorozat magyar hangjai

2015. április 30. - Jasinka Ádám

 A Film Café fogja bemutatni több sorozattal egyetemben az általam személy szerint már régóta várt szitkomot, a Last Man Standing-et, magyar címén az Apa csak egy vant. A sorozat középpontjában a népszerű komikus színész, Tim Allen által alakított szereplő áll, aki egy vadászfelszereléseket árusító bolt dolgozója, aki lelkesen veti bele magát a feladatokba és teszteli az újabbnál újabb, veszélyesebbnél veszélyesebb eszközöket. Az otthonában azonban koránt sem annyira domináns mint szeretné, mivel felesége és három lánya bizony nem teszi egyszerűvé a hétköznapjait.

apacsakegyvanszink.jpg

 A tévénézők filmekből és sorozatokból is ismerhetik Tim Allen-t, aki pedig szinkronosan követi, követte munkásságát az többek között Szakácsi Sándor, Forgács Péter és Schnell Ádám hangjával is hallhatta már. Az Apa csak egy van című sorozatban viszont nem idézik meg a Házi barkács szellemét, hiába hasonszőrű sorozatról van szó, ugyanis a népszerű színésznek most Háda János lesz a magyar hangja. Háda János egyébként szinkronizálta már Tim Allen-t, szóval nem lesznek ismeretlenek egymásnak és nem is kétlem, hogy magas szinten abszolválja majd ezt a feladatot. A sorozat szinkronrendezője Sostarics Ágnes.

Apa csak egy van (Last Man Standing)

Tim Allen - Háda János
Nancy Travis - Kovács Nóra
Molly Ephraim - Czető Zsanett
Kaitlyn Dever - Kántor Kitty
Christoph Sanders - Előd Álmos
Héctor Elizondo - Újréti László
Alexandra Krosney/Amanda Fuller - Vadász Bea
Richard Karn - Gubányi György

Szinkronrendező: Sostarics Ágnes

Forrás: AMC Networks
A kép forrása: returndates.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása