Itt a magyar HBO új sorozatának előzetese

2015. április 14. - Jasinka Ádám

 Az HBO élen jár a minőségi sorozatgyártásban és ez nincs másképp a magyar testvéradóval sem, habár az utóbbi idők talán két legsikeresebb magyar sorozatából nem minden évben van képernyőn új rész. A Társas Játék (a személyes kedvencem) és a Terápia (nagyon jó, de néha túl komor és lehúz érzelmileg is) mellett idén egy új sorozattal bővül a repertoár, mégpedig a finn alapokkal rendelkező Aranyélettel. A sorozat habár nem teljes egészében saját ötlete a magyar HBO-nak, a tévéadótól azt nyilatkozták ebben az interjúban, hogy sikerült annyira átdolgozni a történetet, hogy nem követi egy az egyben az eredetit, történetvezetését, tematikáját tekintve szinte teljesen eredeti lesz.

aranyelethbo.png

 Az Aranyélet című sorozat a krimi-thriller felszín alatt arról szól, hogy mennyire nehéz tisztességesen élni a mai Magyarországon. A premiert novemberre tervezik, a forgatások pedig hamarosan kezdődnek. A sorozathoz készített ajánló csak hangulatot ad, ami alapján pedig nem lesz rossz a magyar HBO új sorozata.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.04.14. 20:53:18

Köszi a linket. :) Mobilról olvastam először, majd utána nem találtam sehol hogy elmentsem. Hála neked, megvan. :)
süti beállítások módosítása