Saját tévéműsort kap A konyhafőnök zsűritagja

2015. január 29. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub utóbbi idők legsikeresebb műsorának címéért nyugodtan versenybe szállhat A konyhafőnök, hiszen a brutális nézettség mellett olyan minőséget és témát hozott egy országos kereskedelmi adóra, amitől elsőre szerintem kevesen vártak ekkora népszerűséget. A konyhafőnök azonban jött, látott és győzött, nem véletlen, hogy berendelték a második évadot.

 Az első évad után nem sokszor fordult elő az, hogy a versenyzők vagy a zsűritagok rendszeresen szerepeljenek egy-egy RTL Klub-os műsorban, persze ritkán volt erre is példa. Az egyedüli viszont, aki sokat profitált ebből a versenyből az Fördős Zé, akit az újraindított Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadában is bevetett a tévécsatorna, most pedig saját tévéműsort is kap. A szombat délutánonként jelentkező Street Kitchen az azonos nevű blogjuk és videósorozatuk tévés változata lehet, ezt pedig abból is gondolom, hogy Zé két képet is feltöltött a Facebook-ra #RTL címkével, amik alapján klassz ételekben itt sem lesz hiány. Az első adás február hetedikén kerül adásba.

streetkitchen1.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2015.01.30. 17:51:39

Ha jól látom 13.05-kor kerül adásba. Akkor ki nézi meg?
Szerintem valójában az internetes látogatottságot akarják ezzel növelni, és a tv ez esetben a reklám. :)

Jasinka Ádám 2015.01.30. 20:17:04

@APOSTOL - Szemben az árral.: Igen, ez is benne lehet, de a hétvége délután, ha nem is a legnézettebb műsoridők egyike, egy ilyen főzős műsor szerintem pont megfelel ebéd utánra vagy ebéd előttre.
süti beállítások módosítása