Dr. Tóth címmel orvosos műsort készít az RTL Klub

2014. augusztus 14. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub az őszre sok érdekes saját gyártású műsorral készül, köztük egy új formátummal, az amerikai The Doctor Oz Show magyar változatával. A műsor hétköznaponként várja a nézőket a képernyő elé, és egészségügyi témákban igyekszik majd eligazítást nyújtani. A műsorvezető dr. Tóth Tamás lesz.

drtoth.jpg

 A tévéadó új műsora azoknak is segítséget nyújt majd, akik az interneten, egészségügyi oldalakon kérnek tanácsokat, és a cikkek alapján diagnosztizálják magukat. A műsorvezető életmódtanácsokkal, táplálkozási tippekkel is szolgál, valamint különböző gyógyászati termékeket is bemutat majd. A műsor készítésén a szerkesztők komoly orvosi és szakértő csapattal dolgoznak majd együtt.

 A magyar változat orvosa, dr. Tóth Tamás számos magazinműsorban volt már vendég, sőt, az X-faktor versenyzőinek is adott már tanácsot.

Forrás: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása