Péterfy Bori, Kováts Adél és Máté Gábor is szerepel az HBO saját gyártású sorozatában

2014. május 07. - Jasinka Ádám

 Az HBO ma jelentette be, hogy az ősszel induló saját gyártású sorozatuknak, a Terápiának kik lesznek a szereplői. A sorozathoz annyi magyarázat hozzátartozik, hogy ahogyan a Társas Játék is, a pszichológus köré felrajzolt dráma is egy izraeli sorozat feldolgozása. De persze ez nem jelent semmit, mivel láttunk már olyan adaptációkat, amik bizony nem sikerültek jól. A Terápiára viszont egy dolgot nem lehet mondani, mégpedig azt, hogy ne lenne a legkifinomultabb és legigényesebb magyar sorozat.

Terapia.jpg

 A történet főszereplőjét az első évadhoz hasonlóan ismét Mácsai Pál alakítja, míg feleségének és terapeutájának karakterét továbbra is Für Anikó és Csákányi Eszter viszi a második szezonban is. Az első etapos szereplők közül viszont csak Szamos Zsófia és Nagy Zsolt tér vissza.

 Az új szereplők között pedig ott találjuk az énekesnő Péterfy Borit, Surányi Áront, Kurta Nikét, Máté Gábort és az egyik személyes kedvencemet, Kováts Adélt is. A színészgárda tehát ismét elég impozáns lesz, ami szerintem a pazar történettel együtt nem fog csalódást okozni a rajongóknak.

Kép: Terápia Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása