Így készül a Gasztroangyal

2013. szeptember 05. - Jasinka Ádám

 Az m1 egyik olyan új műsora, ami nekem baromira bejön. Imádom a főzős, kertészkedős, természetjárós műsorokat, de a legtöbb csak annyiból áll, hogy bevásárolnak drága alapanyagokat, aztán abból kotyvasztanak valamit. Persze a Jamie Oliver-es szériákban pont nem a luxus cuccokat veszik meg, és tanácsokat is ad, de nem bírom a naked chef stílusát. A Gasztroangyal viszont telitalálat, nem csak, hogy gyönyörű tájakon forgatnak, de látszik, hogy Borbás Marcsi nagyon szereti ezt csinálni (és tudja is). Ettől lesz az egésznek olyan hangulata (na meg a remekül választott sztárvendégektől), hogy az embernek nem csak az étvágya, de a kedve is megjön, hogy túrázzon egyet valahol. A tovább mögött megnézhettek egy werkfilm-szerű videót, ami az Elek Ferenccel készített epizód forgatásáról készült.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.