Hírek

2013. augusztus 08. - Jasinka Ádám
  • Juan Pablo Galavis lett az első nem fehér bőrű Nagy Ő a The Bacherlor című reality-ben.
  • A CBS tizenhárom részes évadot rendelt be Steven Spielberg dráma sorozatából, az Extant-ból. A futurisztikus thriller története egy női asztronautáról szól, aki megpróbál újra kapcsolatba kerülni családjával egy évnyi űrben töltött idő után. A sorozat készítésében részt vesz az Amblin Television is, ami az Under The Dome-on is dolgozik.
  • Magyar premier: M1: Egyszer volt, hol nem volt 2x01 08.21.
  • A Bravo sorozatot rendelt be Vicki Iovine Girlfriends' Guide to Divorce című könyvsorozata alapján. A történet középpontjában egy híres, önsegítő könyvsorozat írónője áll, aki próbálja elrejteni, hogy férjével különváltak, s saját maga irányítja az életét, valamint tanácsokat ad elvált ismerőseinek.
  • A The Mentalist hatodik évada után kilép a sorozatból Amanda Righetti (Van Pelt) és Owain Yeoman (Rigsby).
  • A FOX sorozatot rendelt be Ken Marino-tól és Erica Oyoma-tól. Az egykamerás, családi szitkom egy házaspárról szól, akik azon dolgoznak, hogy megvalósítsák az amerikai álmot, kezeljék egymás dilijeit, létrehozzanak egy vállalatot a semmiből és nagy, boldog családot alkossanak a gyerekekkel.
  • Magyar premier: M1: Kérem a következőt! 1x01 09.02.
  • A FOX berendelte a Parks and Recreation egyik szereplőjének, Rashida Jones szitkom pilotját, a Stuck-ot. A történet egy középkorú, megragadt bankban dolgozó nőről szól, aki munkát szerez saját lányának ott, ahol ő is dolgozik. Viszont egyik nap a saját lánya lesz a főnöke.
  • A Két pasi meg egy kicsi című sorozatból a főszereplő, Charlie Sheen cseréje után a Kicsit, Angus T. Jones-t is lecserélik. Az új karakter Charlie eddig titkolt, leszbikus lánya lesz, akit Amber Tamblyn alakít.
  • Shonda Rhimes eladott két új sorozatötletet az ABC-nek. A Grace klinika és a Botrány készítőjétől Lawless címmel jogi drámát, valamint eddig cím nélküli nyomozós sorozatot vett a csatorna. Az utóbbit, amit Dana Calvo-val közösen készítenek Miami-ban játszódik és egy unortodox detektívről, valamint az ő, módszeresen dolgozó női társáról szól, akik a neonfények csillogása alatt oldják meg az ügyeket.
  • Interjú: Zakariás Éva, Cote de Pablo
  • Szereplő: Donald Glover (Atlanta - író, producer is), Leslie Hope (NCIS), Tahmoh Penikett (Supernatural), Justin Kirk (Tyrant), Sam Underwood (The Following), Jason Dohring (The Tomorrow People), Felicity Jones (Girls), Richard E. Grant (Girls), Ryan McPartlin (Hart of Dixie), Jeffrey Tambor (Transparent), Roma Maffia (NCIS), Rachael Harris (Surviving Jack), Tom Sizemore (The Red Road), Glenn Howerton (The Mindy Project), Jordana Spiro (Tyrant)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása