Érdekli a nézőket a magyar foci

2013. június 06. - Jasinka Ádám

 Az m1 adta a 2012/2013-as szezon magyar NBI-es mérkőzéseit, amikről a négy közszolgálati csatorna több, mint 230 órában sugárzott. A négy adón összesen hat millióan néztek bele valamelyik meccsbe, azaz átlagosan nyolc mérkőzésbe futott bele egy néző, míg egy férfi néző tíz mérkőzésbe is belekapcsolt.

 Az m1 közönségarányának is jót tett a futball, hiszen 10,5%-ot hozott a csatornának, ami magasabb, mint az őszi vagy a tavaszi adat. A szombati mérkőzések 200 ezres (9,7% SHR), a vasárnapiak pedig 350 ezres (11% SHR) nézettséget jelentenek a teljes lakosságban.

 A legnézettebb adás a Fradi - Újpest mérkőzés volt, amit a teljes lakosságon belül 596 ezren néztek, s ezzel az m1 lett a legnézettebb magyar csatorna abban a műsorsávban. A második legnézettebb meccs a Debrecen - FTC 540 ezres nézőszámot ért el.

Forrás: MTVA Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása