Érkezik a Vörös Özvegy az AXN-re

2013. április 25. - Jasinka Ádám

 A csatorna a Hannibal után újabb országos premierrel kedveskedik a nézőknek. Az ABC csatorna egyik midseason sorozatát, a Red Widow-t mutatja be Magyarországon először az AXN. Az Amerikai Egyesült Államokban nézettségileg nem épp erős sorozat (7M-ról 4M-ra csökkent) egy olyan nő sorsát mutatja be, aki férje hidegvérű meggyilkolása után, gyermekei védelmében kénytelen felvenni a harcot a kaliforniai maffiával.

REDWIDOW_Y1_001_072.jpg

 A sorozatot a Dexter című sorozat vezető forgatókönyvírója Melissa Rosenberg jegyzi, igaz, a sorozat alapját egy 2010-es holland sorozat, a Penoza adja. A sorozat főszereplője Radha Mitchell, illetve a Vészhelyzet sármos Kovac dokija, Goran Visnjic, aki visszatér a képernyőkre egy elegáns kaliforniai maffiavezér szerepében.

 A felkavaró dráma-thrillerben a háziasszony Marta Walraven Észak-Kalifornia egyik kertvárosában éli gondtalan, hétköznapi életét. Kényelemes otthonában szerető férj és három remek gyermek veszi körül. Ám az idill tökéletes álcája mögött családi bűnszervezet rejtőzik. Marta apja, testvére és férje illegális üzletekkel keresik a kenyerüket. 

 Amikor Marta férjét meggyilkolják, és az FBI megpróbálja az asszonyt besúgónak beszervezni, az asszony élete teljesen megváltozik. Csak ő védheti meg családját a további rettegéstől és vérontástól. Meg kell küzdenie a gengszterekkel, de az FBI-jal is. Eddig maga sem tudta, milyen elképesztő elszántság, erő és leleményesség rejlik benne, miközben lassan fény derül az igazságra, férje halálának valódi körülményeire.

Premier: AXN: Vörös Özvegy 05.17.
Forrás: AXN Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.04.25. 10:25:42

Na ezért TOP3-s adó az AXN itthon a sorozatok szempontjából.
süti beállítások módosítása