Hölgyek öröme - új sorozat az m1-en

2013. április 04. - Jasinka Ádám

 Az m1 adja Emilé Zola könyvéből, a Hölgyek öröméből (The Paradise) készült nyolc részes mini sorozatot. A francia író művéből készült angol sorozat adaptációt a BBC csatorna adta. A XIX. században játszódó történet szerint 1875-ben egy vidéki lány, Denise Lovett egy észak-angliai városba, Newcastle-be érkezik, hogy munkát vállaljon nagybátyja szövetboltjában, aki azonban nem tudja alkalmazni, mivel az utcában nemrég megnyílt fényűző divatáruház, a Paradise jelentette konkurencia miatt így is alig tud megélni. Denise a Paradise női osztályán kap munkát eladóként, és a többi lányhoz hasonlóan neki is meg kell felelnie azoknak a szigorú elvárásoknak, amelyeket az osztály vezetője, Miss Audrey állít eléjük. Denise szeme csakhamar megakad az áruház jóképű tulajdonosa, a nemrég megözvegyült John Moray alakján, aki nemcsak személyiségével, de merész üzleti ötleteivel is lenyűgözi a lányt. Eközben Moray nagyhatalmú befektetője, Lord Glendenning meggyőzésével van elfoglalva, akinek leánya, Katherine arra számít, Moray feleségül fogja venni.

TP1.jpg

 A sorozat főszereplőnőjét Denise Lovett-tet Joanna Vanderham, az áruház tulajdonosát, John Moray-t Emun Elliott alakítja. Az angliában jó nézettséget hozó sorozat forgatókönyvírója Bill Gallagher.

Forrás: Port.Hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása