Az új Dallas és a Homeland az RTLII-n

2013. január 28. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub új kábelcsatornája 2012. októberében indult és olyan sorozatokat adtak, mint a Terra Nova, a Chase, a The Traveller, a The Forgotten, a Modern Family és a White Collar. Az egy évados sorozatok után a Dollhouse és a Fringe ismétléseit adja a csatorna az új, országos premierekkel együtt.

 Az RTLII négy új saját gyártású műsort, három országos premier és egy csatorna premier sorozatot ad az új műsorstruktúrán belül.

 Az egyik ilyen műsor, ami naponta jelentkezik majd a Segítség, bajban vagyok! Az ügyvéd válaszol/ A pszichológus válaszolAz epizódok témája más és más: biztosítási kártérítés, internetes csalás, szomszédháború, válóperes ügyek, szülés utáni depresszió, munkahelyi zaklatása, alkoholizmus vagy akár tinédzserkori lázadás. Minden epizód olyan mindennapi problémákat mutat be, amik bármely család életében előfordulhatnak. 02.18.

 A másik egy heti magazin Gazdálkodj okosan! címmel. egy olyan heti magazin, amely nehéz helyzetben lévő szereplők, családok bevonásával konkrét segítséget, gazdasági és életvezetési tanácsokat, túlélési stratégiákat vázol fel. Az egyes adások egy-egy család, szereplő életét követik másfél-két hónapon keresztül. A bajbajutottakhoz szakképzett adósság-tanácsadók, pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek érkeznek. Áttekintve helyzetüket közösen keresnek megoldásokat. A helyzet rendezése azonban mindig a szereplőn múlik, az ő döntése, hogy mit választ. Ezek persze sokszor drámaian nehéz döntések. A műsor jellegében dokumentumriport reality-elemekkel, tanácsadással, számokkal, drámával, feszültséggel és sokszor könnyekkel. Mindez egy átalakítóműsor dinamikájával, dramaturgiájával. Az alkotók mindig igyekeznek eljutni a problémák, nehézségek felvázolásától addig a pontig, míg a szereplő ki nem lép addigi élethelyzetéből, és a megoldás felé veszi az irányt. 02.21.

 A harmadik saját gyártású műsor a Péntektől péntekig, az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről-hétre összegyűjtve. A Fókusz, Fókusz Plusz, Házon Kívül, XXI. század, Híradó, Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás. A műsorvezető Istenes Bence. 02.22.

 A negyedik saját gyártás műsor a Szombat Esti Láz lesz, aminek a műsorvezetői Lilu és Csonka András lesz. A zsűri tagjai: Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Szirtes Tamás és Tihanyi Ákos. A műsor sztár és profi táncosai: Bálint Antónia és Angyal András, Dundika és Mészáros Máté, Tóth Gabi és Markó Róbert, Varga Izabella és Cseh Szakál Tibor, Vastag Csaba és Máramarosi Tünde, Győrfi Pál és Práger Kitti, Istenes Bence és Südi Iringó és Medvegy Szilveszter és Molnár Andrea. 03.09.

 Sorozatok közül országos premierként a Homeland - A belső ellenség (Homeland), az új Dallas sorozat második évada és a Bud Spencer szereplésével készült olasz krimisorozat az Nincs kettő séf nélkül (I delitti del couco). RTLII-es premierként a Nyomtalanul (Without a Trace) című amerikai egyesült államokbeli rendőrségéi dráma sorozatot adja a csatorna.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása