Egy este Vastag Csabával az RTL II műsorán!

2012. november 24. - Jasinka Ádám

 Vastag Csaba, Takács Nikolas, Muri Enikő, Baricz Gergő és Kocsis Tibor egy igazi klubkoncert hangulatát varázsolják november 25-től, öt vasárnapon át az RTL II képernyőjére. Új dalok, izgalmas extra produkciók és őszinte interjúk jellemzik majd ezt a különleges zenei műsort.

 Vasárnap este az X-Faktor 2010-es győztese Vastag Csaba szórakoztatja majd közönséget. A műsorban Csaba kedvenc dalai hangzanak el és a nézők bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A koncert igazi meglepetéseként a három Vastag testvért egyszerre láthatjuk a színpadon. Az már megszokott dolog, hogy Csaba testvérével Tamással együtt énekel, most viszont úgy gondolta, hogy másik öccsét is bemutatja a nagyközönségnek.

 Hármuk közül Balázs izgult a leginkább, ugyanis a 29 éves fiú informatikusként dolgozik. A BeeGees How deep is your love dalának átdolgozását adták elő, amit Balázs választott. A tesók és az énektanár szerint Balázs nemcsak a számok világában, hanem a színpadon is megállja a helyét.

 „Ezt alapvetően egyszeri alkalomnak terveztük, de ha már ilyen jól sikerült, akkor elképzelhető, hogy hallhatják tőlünk máskor is. Arra törekszünk, hogy a családunkban megmaradjon az összetartás és a barátságunk is, mert mi nagyon jó barátok vagyunk, nemcsak testvérek.“ – mondta Vastag Csaba

 Egy este Vastag Csabával vasárnap 21 órától az RTL II műsorán, ismétlés jövő szombaton 15 órakor.

forrás: RTL Klub Sajtóosztály

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása