X-faktor - az első élő show

2012. október 14. - Jasinka Ádám

 A harmadik X-faktor mezőnye érdekes. Nem lehet eldönteni egyértelműen, hogy jók-e vagy nem. De. El lehet. Négy embert tudok kiemelni, akik jók és csináltak valamit a színpadon. Azonban meglátszik a műsoron az, hogy a The Voice-hoz a TV2 eligazolt pár szakembert az RTL Klub-tól. Ördög Nóra és a rendező sem volt a helyzet teljes magaslatán.

x-faktor.JPG

 A hangulat megalapozása jó volt, igazi showműsor hangulatot teremtettek addig, amíg el nem kezdődött a versenyzől produkciója. Az első hármas, a P.J.Z, Kvaka Andrea és Fehér Zoltán nem voltak jók. A számválasztás és maga az előadás sem volt olyan, amitól libabőrős lettem volna, és nem is tetszett.

 A következőkben viszont javult a felhoztatal. Részletekbe nem bonyolódnék, hogy egyes versenyzők mennyire tetszettek, inkább a jókat emelném ki. Antal Tímea az, aki a legjobb hanggal rendelkezik az X-faktor idei szezonjában, és ő az, aki a legjobban bánik a hangjával. Viszont kétségeim vannak, nehogy elmurienikősödjön ő is, azaz kicsit mű és érzelem nélküli, viszont hangilag jó előadást nyújtson.

 Oláh Gergő pedig a legjobb férfi hang és előadó. Talán a legjobb. Jó stílus, hang és mozgás. Más nem is tudok mondani róla.

 Csobot Adél viszont ismét jazz-es dalt énekelt. Ez a stílus nagyon jól áll neki és nagyon is jól adta elő. Jó mozgás, ritmusérzék és jó hang. Nekem szimpatikus és az egyik legslágeresebb dalt ő énekelte az adásban.

 A másik, akit kiemelnél Lass Bea volt. Ismét jó hang, és jó dalválasztás. Az előadása pedig lehet musical-es, színházias, nekem tetszett és a produkció is élvezhető és libabőrzős volt.

x-faktor2.JPG

 A műsorban a párbaj alatt volt egy kis baki, ami ilyen költségvetés és tapasztalat mellett furcsa. De az első élő adás nem volt annyira rossz, vissza kellett néznem, és mivel a kedvenceimet már visszahallgattam ezért is tetszett. Viszont annyira nem ütős a felhozatal, mint az első X-faktorban. A másodikhoz képest pedig nem tudom, idén többen vannak, akik tetszenek.

Érékelés: A mentorok között nagyon jó az összhang. Jól szórakoznak és lehet nevetni rajtuk. A döntősök közül csak páran tetszenek, a többiek pedig közepesek. Szélsőséges a mezőny, látszik, kik a nagyon jók, és kik azok, akiknek van hova fejlődni. Az RTL Klub-nak több időt kellene fektetnie abba, hogy törődjön a műsorral, mert én azt látom, hogy úgy vannak az X-faktorral, hogy bármit adnak, azt nézik az emberek és nem a minőségre mennek.

6/10

Fényképek: RTL Klub sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása