Ősz a blogon

2012. szeptember 09. - Jasinka Ádám

 Volt egy kis elfoglaltságom a mostani időkben és hanyagoltam a blogot is. Sorozatok közül is csak egy új sorozatot az Elementary-t tudtam megnézni, illetve régi Egy rém rendes család részeket néztem. Idesorolhatom még az NCIS 199. részét és a Viasat3-on a CSI: Miami helyszínelők tizedik évadának új részét és a Dr. Csont RTL Klub-os folytatását. Nem sok újdonságot tudtam megnézni. Az X-faktor harmadik évdának második válogatóját azért megnéztem, de időm sorozatokra nem sok volt, és a gondolataim is máshol jártak.

 A brit X Factorral is fel kell hoznom magam, mivel csak az első két részt láttam, azóta pedig eltelt még két rész. Ismerve magamat ne szeretnék sorozatkritikákat vagy beszámolókat ígérgetni, de van pár sorozat, amit meg fogok nézni, belenézni. Ilyen például A katedrális folytatása, a szintén Ken Follett regényadaptáció a Word Without End.

 Hírekkel, nézettségi adatokkal és kedvcsinálókkal próbálom frissíteni a blogot, az iskolakezdés azonban leköti a figyelmem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása