BrandMánia - Új műsor az RTL Klub-on

2012. szeptember 09. - Jasinka Ádám

  Új műsorral, a Brandmániával jelentkezik az RTL Klub. A műsor Istenes Bence vezetésével a média és a márkák világába vezeti be a nézőket.

 Csütörtöktől új, heti műsorral jelentkezik az RTL Klub, melyben a márkák és a média világa kapnak főszerepet. „A Brandmánia egyedülálló kezdeményezés a hazai televíziós piacon. Hiszen a műsor a hazai és nemzetközi marketingkommunikáció legérdekesebb és legfontosabb területeiről válogatja témáit, melyeket szórakoztató formában tár a nézők elé” – emelte ki Simon Krisztián, a műsor főszerkesztője, aki a produkció szakmai partnerének, a Marketing&Médiának is főszerkesztője. 

 A csütörtökön 23:30-kor jelentkező Brandmánia első adásából a nézők megtudhatják, miért jelent forradalmi változást az okostévék terjedése, sőt az is kiderül, hogy mit gondol a tehetségkutatók szponzorációjáról az ország egyik vezető telekommunikációs cége és népszerű pezsgőmárkája. A Brandmánia műsorvezetője, Istenes Bence szerint ez az informatív, ám mégis szórakoztató műsor széles rétegnek szól. „Nemcsak a márkák és a média világa, hanem a különféle technológiák is terítékre kerülnek az egyes adásokban. Így mindenki megtalálhatja a kedvére való témát a Brandmániában” – mesélte Istenes Bence, a Brandmánia műsorvezetője.

forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása